2777
2789
عنوان

حسابداری

1326 بازدید | 34 پست

بچها سلام مدیریت بازرگانی میخونم پیام نور

چند تا کتابامون با حسابدازی ها مشترکه اصول حسابداری یک استادمون اصلا چیزی نمیگفت فقط جزوه میداد الان ترم بالاتر رفتم اصول حسابدازی دو رو برداشتم استادش خوبه  ولی از پایه چیزی نمیدونم نمیتونم یاد بگیرم اصلا چیزی ازش متوجه نمیشم

میخواستم ببینم میتونید کمکم کنید ی کتابی یا یایتی چیزی هست ک یادم بده تاحدی یاد بگیرم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم کلاس برو توی آموزشگاها یاد میدن حتی بهتر از خود دانشگاه از پایه یاد میدن

حوسله هزینه دوباره ندارم نمیخام برم حسابدار بشم فقط میخام تاحدی یاد بگیرم 

اصول حسابداری دو درمورد شرکتاس درسته؟

نه فك كنم همه جا ميتوني استخدام شي مثلا بيمارستان ، بانك ،و.. بستگي به رشته ي حسابداريت داره

ياريت زمان ايعود و ترجع ايامنة حلوا..✨🖤"
حوسله هزینه دوباره ندارم نمیخام برم حسابدار بشم فقط میخام تاحدی یاد بگیرم 

آها خب کتاب ما اصول حسابداری یک جمشید اسکندری بود ماهت که هیچی بلد نبودیم با این کتاب متوجه می‌شدیم

نی نی سایت: یه مشت نی نی که دور هم جمع شدن و بهم میپرن😂

پیام نور از دانشگاه چیزی یاد نمیدن کلاس بری بهتره سخته اشتباه کنی ب فنا میره همه چی

من هنوز يازدهمم نميدونم برم حسابداري يا يا رشته هاي تجربي خيلي علاقه دارم بع اين دوتا

ياريت زمان ايعود و ترجع ايامنة حلوا..✨🖤"
اگه با سی دی مشکلی نداری سایت فرادرس میتونی سی دی شو تهیه کنی یا اپیکیشن داره اونو نصب کن یه مقدار پ ...

جدی تا چ حد باید هزینه کنم؟ کلاساش خوبه میشه متوجه شد؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سردرد

md41289 | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز