2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینطوریهههههه

196 بازدید | 17 پست

من ۱۸ سالمه ی کار نکنم برمیگرده میگه تو چرا گم نمی‌شی از خونم نمیری ؟ چرا شوهر نمیکنی؟ هم سنای تو همشون شوهر دارن

حالا ت فامیل همه دخترای بزرگتر از من هنوز مجردن 

تنها بهونش دوست بچگیمه هم سن خودم بود که ازدواج کرده همش اونو میاره جلو چشمم

آخه نمیدونم چرا اینا همه چی رو ب ازدواج میبینن چرا انقد عذاب میدن 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا خیلی اذیتش کردی که الان دوست داره زودتر بری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

طفلک دخترا، تا مجردن از خانواده و فامیل خودشون حرف میخورن، ازدواجم میکنن از خانواده شوهر 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

کمک حالش باش تو کارهای خونه

تا کوچیک بودین تر و خشکتتون کرده الان دیگه این شماین جبران کنید

مشکلات زیاد درکش کن مامانتو

اگه مثل یه رفیق باشی باهاش هیچ وقت حرف بد نمیزنه بهتون

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
احتمالا خیلی اذیتش کردی که الان دوست داره زودتر بری

خودش بیشتر منو اذیت کرده اگ روراست باشم از بچگی تا الان فقط الان یاد گرفتم از خودم دفاع کنم دربرابرش

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بش بگو چون تو مادرمی و اخلاقتو بلدن نمیان خواستگاریم

اخلاقش بیرون خونه خیلی خوبه همه تعریف میکنن 

خوب نیس بی احترامی به بقیه آموزش بدیم بزرگتره عصبی میشه حاضر جوابی نکنیم بهتره

چون یاد مادرم افتادم اونم حرصم میداد و من بهش احترام میذاشتم ولی نتیجه عکس میگرفتم انگار پرروتر میشد 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
چون یاد مادرم افتادم اونم حرصم میداد و من بهش احترام میذاشتم ولی نتیجه عکس میگرفتم انگار پرروتر میشد ...

عیب نداره دیگه رفته گذشته

یاد بگیره به مادرش احترام بزاره بعدا به شوهرش و خونواده شوهرشم احترام میزاره ولی حاضر جوابی زود زندگی ها رو تلخ میکنه

کمک حالش باش تو کارهای خونه تا کوچیک بودین تر و خشکتتون کرده الان دیگه این شماین جبران کنید مشکلات ...

بخدا کمک میکنم صبح ساعت ۵ بلند شدم کارای خونه رو کردم جمع کردم رفتم کتابخونه تا ۱۲ بعد اومدم توپید بهم که چرا ظرفا انقد ناشستس؟ و گفت که کلفتم مگ جارو کنم بشورم بسابم 

درحالی که من دیروز جارو کردم گرد گیری کردم ظرف ها رو شستم

ولی ما ریزه خوار داریم تو خونه نصفه شب آبجیم بلند میشه کلی غذا میخوره و ظرف کثیف میکنه 

حرفاشو هم من میخورم