2777
2789
عنوان

نوشته روی کارت هدیه روز معلم

237 بازدید | 11 پست

سلام ۲۲ کاراکتر میتونم روی کارت بنویسم.

یه متن قشنگ میگید بهم

مررررسی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نماینده این ،ببخشید سوال میکنم چقدر هزینه جمع کردین برای معلم کارت هدیه اتون مبلغ جقدره و چه برنامه ای دارین من امسال اولین ساله که نمایندم نمیدونم باید چکارهایی انجام بدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما نماینده این ،ببخشید سوال میکنم چقدر هزینه جمع کردین برای معلم کارت هدیه اتون مبلغ جقدره و چه برن ...

بله عزیزم نماینده هستم

گفتن هر سال میگفتیم مثلا نفری ۱۰۰ بدن ولی امسال بگید از  ۱۰۰ تومن تا ۲۰۰ تومن هر چقدر مایل هستن بریزن..

ولی اولیا خیلی ادیت میکنن. دقیقا  ۵ روزه که  اطلاع دادم. و هر روزم دارم پیام میزارم .به سختی تونستم ۱۵۰۰ جمع کنم از ۳۸ تا دانش اموز..

قرار بود ۲ میلیون کارت هدیه بدیم با گل یا شکلات که من گفتم گلدون طبیعی میخرم.

واسه پسرا هم نون خامه ای.

امروز رفتم مدرسه به مدیرشون اطلاع دادم که مبلغ کمی جگع شده.گفتن خودمون بقیشو میزاریم.

میدونی مامانا از معلم راضی نیستن. دلشون نمیاد پول بدن. وگرنه وضع مالی همه شون خوبه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

به ما گفتن ۵۰ تومن بگین هرکی دوست داست بیشتر بریزه ولی همه بجز دونفر همون ۵۰ ریختن  یکی از مامانها که ۱۵۰ ریخته میگه خجالت نمیکشین ۵۰ که جیزی نیست  والا ناهم موندیم ۴ روز دیگه هم حشن الفبا دارن باید ۲۰۰ تومن هم اونجا بدیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به ما گفتن ۵۰ تومن بگین هرکی دوست داست بیشتر بریزه ولی همه بجز دونفر همون ۵۰ ریختن  یکی از ماما ...

والا دیگه الان ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن پولی نیست.نمیدونم چرا دلشون نمیاد..

ببخشید برای پذیرایی هم برنامه ای دارین 

قرار شده به پسرا نون خامه ای بدیم

من گفتم ژله از این خیلی کوچولوها هستش که مثلا ۲۰ تاش تو یه پاکته نایلونیه..

از اونا بگیرم. نفری یه دونه ام ژله بدم

ولی فک کنم همون نون خامه ای ام نتونم تهیه کنم.

مگه اینکه مدرسه تقبل کنه

ببخشید برای پذیرایی هم برنامه ای دارین 

شما برای پذیرایی چی دارید؟