2777
2789

هفته پیش تولد خواهر زاده هام بود  ی سال کالری شماری میکنم تازه ی ۳ کیلویی اضافه کردم  هر کی امد اونجا‌چپ چپ نگاه میکرد دختر عموم زنعموم بد تر از همه  برگشتم پیام داده بودن کلی قرص خوردی فلان کلا مشخصه

از اون روز ب بعد  اصلا حالم ی جوریه میل ب غذا ندارم  دلم میخواد همش برم ی گوشه تنها باشم  الکی عصبانیم با ی

این که چیزی نشده   چیکار کنم ؟

عادیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از چاقی روی اعتماد به نفست کارکن

چی میگی خانوممم قرص چی میگم  با کلی بدبختی و کالری شماری وزن اضافه کردم برگشتم طرف کلی حرف بارم کرده قرص چاقی خوردی لنگه شماست دیگه

بر فرض که قرص خورده باشی مگه به اونا ربطی داره؟ متوجه نشدم چرا حالت بد شده؟ ای کاش جای شما بودم دهن ...

خودمم نمی دونم  خیلی  ذاتشون بد میترسم دعایی جادویی چیزی کرده باشن    از اون روز ب غذا میلی ندارم قرصم نخوردم کاش خورده بودم ی ستل کالری شماری میکنم 

خودمم نمی دونم  خیلی  ذاتشون بد میترسم دعایی جادویی چیزی کرده باشن    از ...

غصه نخور عزیزم به خدا توکل کن و به حرفاشون فکر نکن شروع کن کم کم غذا خوردن فیلمای شاد بزار ببین و همزمان غذا بخور اینطوری مشغول میشی و یادت میره حرفاشون از اونور هم غذای بیشتری میخوری

مرسی  عزیزممم  خودمم میخوام دیگه زیاد بهش فک نکنم

فدات بشم ان شالله زود به وزن مد نظرت برسی و چشمشون دراد اینا از حسودیشونه هروقت گفتن قرص خوردی بگو شما هرطوری دوست داری فکر کن و من نیازی ندارم خودمو به شما ثابت کنم با خنده و شوخی بگو که بیشتر بسوزن