2777
2789

هنوز استفاده نکردم ازش😬😬

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم 7ماهشه اتفاقا خیلی دوسداره، چون از همون اول توی کریر گذاشتمش عادت کرده. ولی یوقتایی که گریه می‌کنه اسباب بازی که دوسداره میدم بهش ساکت میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
پس باید چیکار کنم با دوتا بچه  من دوست ندارم کسی باهام بیاد کمک‌ بچه

نمیدونم عزیزم.من بقل میکردم و زمان خواب میزاشتم تو صندلی.ولی واسه شما چون دوتاست یکم سخته‌مقاومت کن شاید کم کم عادت کردن

🍁
من بچم 7ماهشه اتفاقا خیلی دوسداره، چون از همون اول توی کریر گذاشتمش عادت کرده. ولی یوقتایی که گریه م ...

منم از اون اول تو کریر گذاشتمشون ولی یکیشون جدیدا بدش میاد خودشو سر میده بیرون 

منم از اون اول تو کریر گذاشتمشون ولی یکیشون جدیدا بدش میاد خودشو سر میده بیرون 

خودت میشینی کنارشون؟ بطوری سرشو گرم کن چون اگه از الان نشینه دیگه عادت می‌کنه و کارت سخت میشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
خودت میشینی کنارشون؟ بطوری سرشو گرم کن چون اگه از الان نشینه دیگه عادت می‌کنه و کارت سخت میشه

بله میشینم تا سه ماهگی خوب بودن بعدش دوست نداشتن دوست دارن تو بغل باشن