2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم

245 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. دخترمون بزودی به دنیا میاد. ما بین سه اسم "فرینا"، "آوا" و "دلسا" مردد هستیم. هر سه اسم ریشه فارسی داره. ضمن اینکه فامیلیش با "ف" شروع میشه. ممنون میشم نظرتون رو بگید.

تعداد رای : 33
نظرسنجی
فرینا
4
12%
آوا
14
42%
دلسا
15
45%

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فرینا زشته نذاری عزیزم بچه بدش میاد آوا قشنگ ولی قدیمی   دلسا هم قشنگ و هم به روزتر هم ناز  دلسا بذارین😍😍 اسم ها  لنا   لنیا   دلینا   دلانا   لیا   نلین  نیلای   هم دوس دارم

فرینا زشته نذاری عزیزم بچه بدش میاد آوا قشنگ ولی قدیمی   دلسا هم قشنگ و هم به روزتر هم ناز &nbs ...

خیلی ممنون بابت نظری که دادید. می تونم بپرسم اسم فرینا به چه دلیل از نظر شما  خوب نیست؟ چون هم اسم اصیل فارسی هستش و هم نسبت به دو اسم دیگه با معنی تره و معنی قشنگ تری داره

خیلی ممنون بابت نظری که دادید. می تونم بپرسم اسم فرینا به چه دلیل از نظر شما  خوب نیست؟ چون هم ...

خواهش میکنم عزیزم چون فرینا به دل نمیشینه و خودش ناز وقشنگ نیس قبل اینک منم بگم زشته دو سه نفر دیگه هم گفتن بده کلا اسمی که به دل اکثریت نمیشینه تلفظش هم قشنگ نیس حالا معنیش قشنگ باش فقط مهم نیس  باید هم به دل بشینه و نازباشه هم تلفظش قشنگ باش هم جدید باش و درکنارش معنیشم خوب باشه که دلسا همه این ویژگیا رو داره و خیلی ناز