2777
2789
عنوان

حق خوری

114 بازدید | 2 پست

سلام خانمای مهربون امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال دارم ازتون من با خانواده شوهرم سر بی حرمتی ها و عذاب و بلا هایی که سر من آوردن قطع ارتباطم بچه هامم نمیرن فقط شوهرم یه روز در میون میره شوهر من خیلی آدم ساده ای هست یعنی اگه اینو از خونه خودشم بیرون کنن هیچی نمیگه پدرشوهرم یه خونه که باهاش شریکی خریده بودیمو فروخت ۴ دانگش رو با پول خودمون خریدیم با هزار تا قرض و قله ولی پدر کلاهبردارش چون خونه به نام اون بود و مابهش اعتماد داشتیم بدون اینکه به ما بگه خونه رو فروخت خونه خودمو و پولشم به ما نداد طلا و زمینی که بابام داده بود رو فروختم که اون قرض و قله ها رو صاف کنم ازشون نمیگذرم من درباره این سکوت کردم الان خونه خارج از شهرم که زمین برای پدرش بود و به شوهرم کمتر از خواهرش داده بود رو بنام خواهرشوهرم کرد ما یه خونه دو طبقه خیلی شیک رو این زمین ساخته بودیم کلی کار کردیم تا بتونیم تمومش کنیم الان نصف اون خونه مفت رفت تو مشت خواهرشوهرم بازم سکوت کردم چند متر اونور تر یه زمین داره که خیلی ارزش داره و اون تنها دارایشه ولی خب خیلی رشدکرده و قیمت خوبی بفروش میرسه خیلیا میخوان اون زمینو خلاصه خواهرشوهرام هر روز همونجان و خونشونو اجاره دادن و اومدن که پدر و مادرشون خرجشون رو بدن ولی شوهر من یه لقمه نون از اونا نمیگیره خودش خیلی زحمت کشه داشتم میگفتم خواهرشوهرام میگن زمینو بفروش که به شوهر من که تک پسره بعد از مرگ پدرومادرش چیزی نرسه و خونشم وصیت کرده که به شوهرم ندن به بچه های خواهرشوهریم که فوت شده میرسه ولی به شوهر من نه خلاصه میخوان با یه میلیون از اون چند ده میلیارد دهان منو ببندن شوهرمم طرف اونا رو میگیره بهترین پسر بود براشون حتی خرج دانشگاشم خودش داد کوچکترین حمایتی نکردن از ما و فقط شرشون به ما رسید ولی داماداش هیچکدوم سرکار نمیرن و پدرشوهرم خرجشونو میده منم خیلی باهاشون راه اومدم زنگ میزدن منت میکردن بیا خونمون وقتی میرفتم جلو مردم سلام میکردم بهشون جوابمو نمیدادن روشونو کج میکردن الان چیکار کنم بنظرتون زمینم داره برای خرج عروسی نوه اش میفروشه و اینکه به شوهرم نرسه چیزی تا جایی که من میدونم و قراره نفری چند میلیارد به همگی بده ...

بنظرتون با این آدمای کلاهبردار چیکار کنم من الان زیرگوش شوهرم میخونن خونتو که الان توش زندگی میکنی بنام خانمت نزن و بنام خواهرت کن و متاسفانه شوهرم کورکورانه خیلی دوستشون داره و میترسم تمام زندگیمونو بنامشون بزنه بنظرتون چیکار کنم طلاقم نمیتونم بگیرم ....

با خانوادش چجوری برخورد کنم؟ ببخشید طولانی شد

من حتی بعد خوندن این دارم سکته میکنم حداقل به شوهرت بگو خونه رو بزنه به اسم بچه هات  

ببین من دارم چی میکشم دارم از این آتیش میگیرمو خفه میشم که برام قیافه میگیرن پشت سرم حرف میزنن اینا هیچی نبودن پدربزرگ منم ارباب اون منطقه بود اینا زمینشونو با منت و بدبختی از پدربزرگم خریدن ولی هیچ وقت به روشون نیاوردم چقدر بدبختن خواستگار داشتم از رئیس بیمارستان تا دندونپزشک و برج ساز اخلاق و چهرم جوری بود که خواستگار کم نداشتم ولی مثلا اینا فامیل دورمون بودن خانوادم بهشون اعتماد کردن ولی تباه شدم با اینا تمام اعصابم بهم ریخته واگذارشون میکنم به خدا تا الانم کم بلا سرشون نیومده نفرین نمیکنم ولی دلم خونه دیگه نمیخوام ببینمشون اگه یه روزی یه مشت خاک هم ازشون بمون نمیرم سر خاکشون

نمیذارن به نام بچم بزنه گفتن یا خودشون یا خواهراش  خونه رو ما خودمون جون کندیم خریدم هزارتومنش با پول اونا نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.