2789
عنوان

حاجت روایی

222 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من مدتیه ی حاجتی دارم خیلی دلم شکسته بیاید بگید باچه روشی حاجت گرفتید توروخدا برا حاجت رواییم یه حمد بخونید دلتون پاکه منم براتون میخونم 

اگه روشی میدونید ک حاجت میده دریغ نکنید التماس میکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با اجازه اسی

یا الله به حق امام رضا هرکی برا من این دعارو به نیتم خوند حاجت روا بشه💫❤️

اسمم ثمین هست. برای برگشتن عشقم و خودش پیام بده پیشقدم شه و ازدواجمون و دفع سنگینی ها و چشم زخم های رابطمون💔🙏🏻

لطفا لایک کنید اگر خوندید مهربونا🤍

بسم الله الرحمن الرحیم 

إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِى ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَدْعُوكَ فَتَسْتَجِيبَ لِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِى ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِى ؟ 

إِلٰهِى فَكَما فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسىٰ عَلَيْهِ السَّلامُ وَنَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تُنَجِّيَنِى مِمَّا أَنَا فِيهِ وَتُفَرِّجَ عَنِّى فَرَجاً عاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

واقعا میگی ؟ خیلی دلم شکستس برات دعا میکنم حتما

ببین جدی میگم من بارهای بار از این ذکر حاجت گرفتم 

بخاطر همین به بقیه هم میگم ..

ایشالا حاجت روا بشی گره از کارت باز بشه