2777
2789
عنوان

دوستان کجا دنبال کار بگردم؟🥲

858 بازدید | 10 پست

ب حقوق ۳ تومن هم راضیم انقد ک بهش نیاز دارم.

ولی شهرمون خیلی کوچیکه و اصلا کار مناسبی پیدا نمیشه

از طرفی هم بخوام برم پی استعدادم کلی سرمایه میخواد🙄

بگید چه خاکی چند وعده ب سرم بریزم😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم برم قنادی یا دارو خونه سر کار شوهرم میگه فضاش خوب نیست😐😂 با اینکه چیزی برام کم نمیزاره ولی دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
میخواستم برم قنادی یا دارو خونه سر کار شوهرم میگه فضاش خوب نیست😐😂 با اینکه چیزی برام کم نمیزاره ول ...

اره خونواده ی منم ب محیط کار زیاد گیر میدن

بدبختیه ک دارم😑

اره خونواده ی منم ب محیط کار زیاد گیر میدن بدبختیه ک دارم😑

کاش یه کاری پیدا کنم

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

چه مهارتی بلدی؟ اولش سعی کن یه تو مهارتی تخصص پیدا کنی بعد لیست شرکتهای شهرتون از اینترنت پیدا کن مرحله بعد یه رزومه خوب بنویس و براشون بفرست. نیازی نیست شرکت موردنظرت اگهی استخدام زده باشه همین که بلد باشی یه کاری انجام بدی کارفرما جذبت میکنه. من تو وبلاگم هم در مورد نوشتن رزومه و هم در مورد کارپیدا کردن یه مطلب مفصل نوشتم اگه دوست داشتی بخون

جذب نیرو مسلط به کار با گوشی موبایل و اینترنت 🌹

به تعدادی خانم و آقا برای کار به صورت غیر حضوری نیازمندیم 👇👇👇

حالا که به خاطر شرایط بد اقتصادی کشور مجبوریم یه شغل پاره وقت هم داشته باشیم  بهترین تصمیم اینه که کارهای اینترنتی رو جدی بگیریم و از طریق کارهای اینترنتی درآمد کسب کنیم

💜استخدام نیروی کار پاره وقت

❤️حقوق و مزایا بسته به میزان تلاش خود فرد میباشد

🕗ساعت کاری:  روزی ۴تا۵ ساعت

🧡بدون نیاز به سرمایه اولیه بالا

💛بدون نیاز به مدرک تحصیلی خاص

😍بدون محدودیت سنی و جنسیت ♂‍♀‍

هرساعت از روز و هر کجا که خواستید مشغول کار شوید🥰

🌹ثبت نام هیچ هزینه ای ندارد🌹

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به پیوی مراجعه کنید😊