2777
2789
عنوان

اومدم سر کار حالم خوب نیست….

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 22 پست
به نظرت آدمی هست که هیچ مشکل و ایرادی نداشته باشه؟خودمون ایراد نداریم

میدونم….ولی من دارم اذیت میشم

نمیدونم چه طور بگم 

بیخیال :) 

به خدا قد یه توپ بیسبال تو گلوم خفگی احساس میکنم :))))

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دنبال راه حلش نمی گردی؟حتما یه راهی باید باشه

نمیدونم راهش چیه 

نمیخوام قبول کنم که اشتباه بوده 

همش میگم نههههه تو اون همه تحقیق کردی اون همه مسیر رفتی که خطا نکنی حالا خطا بشه! انگار مغزم و قلبم نمیخواد باور کنه!!!! 

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
منم درس خوندم ارشد مالی دارم نشستم خونه و بچه داری میکنم گاهی راضیم و گاهی ناراحت بستگی به شرایط دار ...

من الان ۱۵ ساله دارم کارمیکنم و ۴۰ سالمه الان آرزوم این هست یه بچه داشتم و سر کارم نمیرفتم

گناه من سادگی بود .
من الان ۱۵ ساله دارم کارمیکنم و ۴۰ سالمه الان آرزوم این هست یه بچه داشتم و سر کارم نمیرفتم

الهی عزیزم انشاالله به زودی نی نی دار میشی روشهای مختلف مثل ای وی اف داره خوب جواب میده دو تا از فامیلامون نداشتن بعد ۱۲ سال حالا نی نی دارن.دعا میکنم برات زود جواب بگیری 

عزیزم میتونم بپرسم کارتون چیه؟ من عاااشق کار با بچه هام 

دلم دیگه کار خودمو نمیخاد روحیم داره بد میشه. میخام مدرک بگیرم از جهاد دانشگاهی مربی مهد و پیش دبستانی بشم هرچند با حقوق کم ولی شاد ترم 

شما از کارِت راضی ای؟ تایم کاریت چطوره

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ