mohijooon1300 مدیر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5619 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 32 پست سلام من این ماه روز موعدم دقیقا چند تا لکه اومد و بعدش دیگه خبری نشد امروز هفت روز میگزره رنظرتون کی بیبی بزنم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 1402/02/09 | 08:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazilajoooon عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1552 یه عکس واضح ازش بگیر اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
nazilajoooon عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1552 فکر کنم مامان شدی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5619 گلی هاله داره ک آره خودمم یکم دیدم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5619 یه عکس واضح ازش بگیر واضح تر از این نمیشه کیفیتدگوشیم همینه😅 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5619 فکر کنم مامان شدی وای خدا فک کنم 😍هر وقت مطمئن شدم خبرت میکنم😘 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
دخترکم۱۴۰۱ عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 6288 هاله داره دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم عجل لولیک الفرج ❤
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5619 هاله داره وای همون لحظه سریع عکس گرفتم😄😍باورم نمیشه ی چند روز دیگم صبر میکنم بعد میرم آزمایش😎🤗 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5619 اسی چیشذ هیچی هاله بود بنظرم هنوز جور نشده برم آزمایش😐 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
nasi_niki عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3092 هیچی هاله بود بنظرم هنوز جور نشده برم آزمایش😐 هنوز پریود نشدی؟ باز ی بیبی بزن باید پرنگ بشه
nazilajoooon عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1552 چیشد گلی دیگه بی بی نزدی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5619 هنوز پریود نشدی؟ باز ی بیبی بزن باید پرنگ بشه نچ بیبی ندارم دیگه😐 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5619 چیشد گلی دیگه بی بی نزدی نه شوهرم میگه ی دفعه ای برو آزمایش خیال خودت راحت کن ...منم تو روستام شرایطشو ندارم خودشم نیست شاید شنبه برم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
25mdon عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 485 هیچی هاله بود بنظرم هنوز جور نشده برم آزمایش😐 برو بی بی مارک میدیکور بخر اصلا خطا نداره