mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 عنوان بیبی چک 399 بازدید | 32 پست سلام من این ماه روز موعدم دقیقا چند تا لکه اومد و بعدش دیگه خبری نشد امروز هفت روز میگزره رنظرتون کی بیبی بزنم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 1402/02/09 | 08:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazilajoooon عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1542 اگه سابقه عقب انداختن نداری شاید لانه گزینیت بودهالان بزن منکه قبل پریود بی بی چک میزدم مثبت میشد تو تازه دیرم زدی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 بزن به نظرم حامله باشی آخه هیچ علائم دیگه ای ندارم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
nazilajoooon عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1542 الان من هشت روز ب پریم مونده چون هیچوقت سینه درد ندارم فقط موقع بارداری شک کردم بااینکه زوده ولی طاقت نیوردم و یه بی بی زدم هاله انداخت اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
nazilajoooon عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1542 مگه ب علائمه بعضیا هیچ علائمی جز عقب انداختن ندارن اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 الان من هشت روز ب پریم مونده چون هیچوقت سینه درد ندارم فقط موقع بارداری شک کردم بااینکه زوده ولی طاق ... مبارکه به سلامتی بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 بزن منتظریم😅 الان تا فرداصبر نکنم🙈این ک میگن اگه ناشتا باشی بهتر جواب میده راسته بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
درانتظارنرگس عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6652 بزن منتظریم😅 منم منتظر نتیجه ام😅 به امید روز ظهورش......😍 اللهم عجل لولیک الفرج ❤
nazilajoooon عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1542 الان تا فرداصبر نکنم🙈 این ک میگن اگه ناشتا باشی بهتر جواب میده راسته نه بابا اون برا کسی مثل منه ک هنو عقب ننداخته و میگن صبح ادرار غلیظه بهتره ولی تو.هروقت بزنی باید پرنگ بشه چون هورمونات الان ب اندازه کافی بالاس اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
nazilajoooon عضویت: 1396/02/05 تعداد پست: 1542 وخی خواهر برو بزن بیا اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 وخی خواهر برو بزن بیا منفیه😥 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 بزن به نظرم حامله باشی تو عکس مشخص نیست ولی بنظرم هاله داره شایدم توهم زدم بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉