2777
2789
عنوان

خانه ویلایی

118 بازدید | 4 پست

سلام. همسرم حدود 20 سال پیش ک فرزند اخر هم هست و 8 تا خواهر برادر داره و پدر و مادرش ک پیر هستن تو ی خونه قدیمی و فرسوده زندگی میکردن و همسرم هم اون موقع مجرد و سرباز بوده و ی مغازه فروش  لوازم هم داشته. ب پدرشوهرم میگه بیا ی خونه جدید توی باغ 1 هکتاری تو ی قسمتی ازش بسازیم. پدرشوهرم ی زمین داشته ک سال 83 اونم ب پسر دومش ب مبلغ 11 ملیون میفروشه و همسرم ی مقدار سرمایه با هم خونه ویلای رو میسازن خ خوشگل. از همون اول میگفتن ک این خونه بعد خودشون برای همسرم هست چون بالاخره پدرشوهرم باید ی خونه تامین کنه برای پسرش. الان مادرشوهرم ده سال پیش فوت شد و پدرشوهرم ازدواج مجدد کرد همچنان تو اون خونه داره زندگی میکنه ما هم خودمون مستقل هستیم و خونه دیگه کهنه شده. پارسال ب خاطر شنیدن ی سری حرف و حدیث ها پدرشوهرم پیشنهاد دادیم این خونه رو تو دفترخانه بناممون بزنه و قبول کرد و بعنوان شاهد چون پیر هست دوتا بردار شوهر دوم و سوم امضا زدند. همه خواهر برادرا راضی هستن و قبول دارن ک این خونه برای ماس. ولی زن پسر دوم ک جاری من هست لب ب اعتراض باز کرده و حرفای چرت میزنه ک من راضی نیستم و اه من می گیرتون ما از این خونه سهم داریم. پدرشوهرم الان زنده و سرحاله 80 سالشه هوشیاره با میل خودش این خونه رو بنام ما زده. بقیه از 1 هکتار باغ بهشون ارث میرسه سهم ها مشخصه. ولی این خونه داره کاریمو میکشه. ما ک گفتیم خونه حق ماست

خدا رو دوست دارم واسه اینکه حواسش با منه
خدا رو دوست دارم آخه همیشه لبخند می زنه
امان از حرص مال دنیا

بعد جالبه برادر شوهر دوم اینقدر وضعش توپه دوتا بچشو سروسامون داده من سه تا بچه کوچیک دارم  

خدا رو دوست دارم واسه اینکه حواسش با منه
خدا رو دوست دارم آخه همیشه لبخند می زنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد جالبه برادر شوهر دوم اینقدر وضعش توپه دوتا بچشو سروسامون داده من سه تا بچه کوچیک دارم   ...

چقدر حریصن

قطعا حق شماست اصلا خونه جدا آر هر چیزی 

ولی کسی که اینقدر دست و بالش بازه چرا اینقدر حریصه آخه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌