2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا یه چیز دیگه ثبت شده، یا اشتباه جزئی؟ اگه اشتباه جزئی باشه مشکلی نداره، نهایتا کارت شناسایی رو نشون میدی و توضیح میدی

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

اشکال نداره شماره ملیتو چک میکنن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خب اون رسید کارت کشیدن دستته با کارت ملیت؟

من خودم نگزفتم بلیط  شخص دیگه ای گرفته،،مسئول کاروان گرفته،با کاروان دارم میرم مشهد ..خودش میگه اشکالی نداره ولی همسرم میگه اذیتت میکنن

مطمینی؟؟ بوده کسی اطرافت این اتفاق واسش افتاده باشه؟؟

آره دیگه مگه تو بلیطت شماره ملیتم نزده؟

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عکس بلیط رو فرستاده ولی کد ملی من نمیبینم

باید باشه،یادمه مجردیم میرفتیم مشهد بابام همه بلیطارو به اسم خودش میگرفت حالا نمیدونم با کد ملی چک میکردن یا نه اما مشکلی هم نبود