متخصص غدد کودکان تو شهرمون نبود از پذیرش۲۴نوبت گرفتم امروز عکسا آزمایشا فرستادم با دکتر تلفنی صحبت کردم آخرش گفت باید حضوری بیاین پسرم کمبود هورمون رشد داره این همه هم پول ویزیت دادم به نظرتون ممکنه تقلب بوده باشه اصلا دکتر نبوده باشه طرف
از اسنپ دکتر استفاده کنین، خیلی مطمئن و خوبه. من یک ساله دیگه دکتر حضوری نمیرم و کارهای مامانم که مشکل تیروئید داشتن رو کلا از طریق اسنپ دکتر پیگیری میکنم، خیلی راضیم.
مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
اپلیکیشن اسنپ دکتر رو نصب کنین، خودش کامل راهنمایهای لازم توش نوشته شده. متناسب با مشکلتون، از لیست دکترها یکی رو انتخاب میکنین (دکتری که امتیاز بیشتری داره و تعداد مشاورهی بیشتری داشته رو انتخاب کنین ترجیحا)، بعد حق ویزیت رو پرداخت میکنین و اگه دکتر همون موقع آنلاین باشه بلافاصله باهاتون تماس میگیرن خودشون. نسخه آنلاین هم میدن
مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
پول ویزیت و دارو رو فکر نکنم بشه از بیمه تکمیلی گرفت تو این رپش؟ آخه بیمه تکمیلی دارم
برای ویزیت نه، ویزیت رو باید کامل پرداخت کنین، ولی موقع نوشتن نسخه ازتون میپرسن که چه بیمهای هستین و دارو و آزمایشها رو بیمه تقبل میکنه. ویزیتش هم نسبت به ویزیت حضوری تقریبا نصف قیمت هست فکر کنم، من همیشه با متخصص داخلی در تماس هستم، ویزیتشون شصت تومنه (ده دقیقه)