2821
2789
عنوان

خیانت

407 بازدید | 21 پست

خانوما من همسرم از اول مهربون بود دوران دوسال دوستیمون خیلی خوب بود و اصلا چیزی ازش ندیدم و بعد ک عقد کردیم و تا الان ک یکسال خونه دارم چند مورد خیانت دیدم ازش فقط در حد چت و اینا الان ادعا داره ک دیگ خیانت نمیکنه ولی خب با دوستاش خیلی بیرون میره جدیدا هم تفریحات یک شب دو شبه میره امشب از سفر به اصطلاح کاری بعد دو شب برگشته همش میگفت جلسه فرهنگی فلانه همه مرد هستیم و فلان بعد استوری دوستشو دیدم که تو یک خونه اند و یک مرد و یک دختر و پسر جوان دارن تار و اینجور چیزا مینوازن اینو خودشم تعریف کرد ولی نگفت ک زن هم هست اونجا نمیدونم من خیلی بد دل شدم یا ...و این که جدیدا بیشتر توجه میکنه بهم نمیدونم بخاطر بارداریمه یا واس اینه ک بهش مشکوک نشم تازه واس این سفرش هم ازم اجازه گرفت.گفت بگی نه نمیرم ولی خب نتونسم بگم نرو چکار کنم دلم اشوب شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم ولی وقتی میگی تو استوری دوستش یه خانوم هم بوده و شوهرتون میگه نبوده،یکم مشکوکه

شوهرم نگفت نبوده اصلا نگفت نوازنده ها مرد بودن زن بودن کلا تعریف نکرد ک استوری رفیقشم تازه.دیدم شوهرم الان خواب

به نظرم حساس بشی خیانتم نکنه حساسیت شما به خیانت می کشونتش 

فقط ما زمانی بهتره کاری کنیم که خیانت کرده که وقتی خیانتم کرده یعنی کار ازکار گذشته 

به نظرم شما به جا حساس شدن رو آرامشت کار کن منم بهم خبانت شده می دونم چه دردی می کشی تا مدت ها حساسیم ولی وقتی برا آرامش مون تلاش کنیم از. یه مشاور کمک بگیریم تا بهمون یاد بده که چکار کنیم از خیانت همسر جلوگیری کنیم بهتر بهمون کمک می کنه 

الان من فعلا دارم رو آرامشم تمرکز می کنم

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یاد یه خاطره از دوران مجردیم افتادم ، یه شب دوستم گفت که یکی از همکاراش میخواد مهاجرت کنه و گودبای پارتی داره و بریم یکساعته برگردیم وقتی رفتیم دیدیم همه پلنگ و ...🤣 بعد یه اقایی با کت و شلوار و کیف تو دستش وارد شد و کلی احوالپرسی و شروع کرد مشروب خوردن یهو از سالن بزگتره یه خانمی اوند گفت واااای فلانی تو اینجا چیکار میکنی بنده خدا مرده رنگ و روش مثل گچ شد نگو اون خانم خاله جوان بود که خاله همسر اون اقا میشد اون اقا شروع کرد به التماس کردن که به زنم نگو من اومدم اینجا من بهش گفتم جلسه دارم تا دیروقت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
2824
2823
2791
2779
2792