2777
2789

نتیجه تفال به دیوان حافظ:

۱- درباره اجرای این نیت بسیار فکر می کنید اما کمتر اقدام می کنید. در حالی که باید دست به کار شوید. دقت، سرعت عمل و فرصت را از دست ندهید تا شاهد مقصود را در آغوش گیرید. زیرا رقیبان در راه و حسودان در کمین هستند.

۲- مسافرت را توصیه نمی کنم. به زودی به مسافرتی مذهبی و تجاری خواهید رفت و در این مسافرت ضمن تجربیات زیاد، عواملی موجب شادی شما می شود که در زندگی شما موثر خواهد بود و موجب تحول کلی در نگرش خانوادگیتان خواهد شد.

۳- درباره مسافر خود خیلی نگران نباشید. او حالش خوبست و روزگار بر وفق مرادش می باشد. بلکه بیشتر به بیمار خود توجه داشته باشید که او نیاز به کمک دارد.

۴- این نیت با توکل بر خداوند و صبر و شکیبایی حتما عملی می گردد و جای نگرانی نمی باشد. از او مژده ای دریافت می کنید زیرا او راه و رسم کار را نمی داند اگر چه تظاهر به دانایی می کند.

۵- یکی از اقوام سخت به شما نیازمند است. به کمک او بشتابید تا خداوند نیز به شما کمک کند. پس بر خدا توکل کنید.

۶- با توجه به روحیه شما، رنگ مناسب برای شما، آبی، بنفش، زرشکی و ارغوانی است. زیرا دارای قلبی پاک هستید و وجودتان مملو از احساس و تعادل می باشد. این رنگ ها با برازندگی و شخصیت شما مطابقت دارد. سعی کنید از رنگ های مشکی و زرد مطلقاً استفاده نکنید که حالت عصبانیت و افسردگی برایتان ایجاد می کند.

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استخاره با فا.ل خیلی فرق داره ها گلم...تقریبا اصلا ربطی ندارن. چرا ناآرومی؟

ااتفاقای بد تو زندگیم افتاده.امیدمو از دست دادم.احساس بیچارگی دارم.کارمو از دست دادم.کسی ک دوسش داشتم ترکم کرد بعد از سه سال ک خانواده هم در جریان بودن.سی و ی سالمه.دیگه خودمو دوس ندارم

ااتفاقای بد تو زندگیم افتاده.امیدمو از دست دادم.احساس بیچارگی دارم.کارمو از دست دادم.کسی ک دوسش داشت ...

حافظ میگه اتفاقا الان وقتشه بری یه دعایی چیزی بکنی. معلومه اصلا اهل دعا و نماز و ... نیستی. چون میگه خدا چو درد در تو نبیند که را دوا بکند؟؟

میگه دقیقا الان وقتشه از خدا بخوای که یه کاری کنه که تلافی صد جفا بکند....

شعرش:

دلا بسوز که سوز تو کارها بکند

نیاز نیم شبی دفع صد بلا بکند

بازم بگم یا بسه؟🙃

خیلییی ازش خواستم کمک.نه تنها الان.خیلی وقته

حافظ که یه چیز دیگه میگه. ولی معلومه خیلی ناراحتی. جالبه که اصلا نمیگه سرنوشتته میگه انگار خدا میخواد که تو ازش کمک بخوای....

طبیب عشق مسیحا دمست و مشفق لیک

چو درد در تو نبیند که را دوا بکند؟؟؟؟؟؟؟؟

یا بهتر از اون:

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار

که رحم اگر نکند مدعی، خدا بکند!

بعدم میگه الان که بیداری دم صبح حتما دعا کن، هرچی هست بین خودت و خداست.... بگرد ببین قضیه چیه. بعضی مشکلها مشکل نیس، رحمته...🌸🌸🌸

حافظ که یه چیز دیگه میگه. ولی معلومه خیلی ناراحتی. جالبه که اصلا نمیگه سرنوشتته میگه انگار خدا میخوا ...

ببین هر تصمیمی برام گرفته میگم شکر حتما مصلحت بوده.ولی از آینده میترسم.ک اونم مثل الان باشه.

شاید باید بیشتر ازش کمک بخام.ولی باور کن ی ساله فقط سراغ خدا میرم

ببین هر تصمیمی برام گرفته میگم شکر حتما مصلحت بوده.ولی از آینده میترسم.ک اونم مثل الان باشه. شاید ب ...

از چی آینده میترسی؟ همین الانت هم آینده ی گذشته است...آدم از هیچی خبر نداره. گاهی کل سرنوشت آدم تو چند رور کن فیکون میشه.

الان فا.ل تو هم میگه خیلی خیلی ناراحتی ولی همه این ناراحتی فقط واسه اینا که بیشتر سراغ خدا رو بگیری و قابل تغییره. انشالله همه اش درست میشه عزیزم🌸🌸🌸