2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی .روز پنجم

3925 بازدید | 66 پست

امروز دوز قرص ریسپریدون رو افزایش دادم بنا به تجویز قبلی دکتر و چهار روز هم باید نیم بدم بهش و بعد از اون روزی یه دونه . 

عارضه نداشته تا حالا نه تو اشتهاش نه تو خوابش ، البته قرص که میخوره نیم ساعت بعدش خوابش میاد و نهایتا تا یکساعت دیگش میخوابه.ولی بیدار که میشه خواب الوده نیست.

هر روز هم بهش مولتی ویتامین میدم که امگا۳ داره چون میگن امگا۳ برای بچه های بیش فعال خوبه .

و نهایتا اینکه کلاس موسیقی که میرفت و اصلا دوس نداشت ، رو این هفته لغوش میکنم و چون خیلی دوس داره بره کلاس نقاشی ، واسه همون ثبت نامش میکنم .

کاملا با قرص دادن به بچه مخالفم ... طولانی مدت بشدت آسیب می‌زنه و وابسته می‌کنه بچه رو

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله خوب میشه ببخشید بچتون این علائم بیش فعالی رو دو وسه سالگیش هم داشت؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

من پسرم‌بیش فعاله رسپریدون فقط برای تنظیم خوابشون خوبه و برای هیچ چیز دیگه ای کار ساز نیست سه سال دارو دادم هی دکتر بردم ولی تنها تاثیری که داشت این بود که میتونستم با قرص ارومش‌کنم و تاثیر چندانی نمیدیدم ولی دوماه پیش یه روش جدیدی و کسی بهم‌میشنهاد داد که واقعا ۸۰ درصد روش تاثیر گذاشته و خیلی خوشحالم 

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که مدعی اگر نکند رحم خدا بکند ....
من پسرم‌بیش فعاله رسپریدون فقط برای تنظیم خوابشون خوبه و برای هیچ چیز دیگه ای کار ساز نیست سه سال دا ...

چه روشی

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

دختر منم نه سالشه توجه و تمرکزش پایینه ولی بچه شلوغی نیست ببخشید اگر دوست داری جواب بده بچتون درسش خوب بوده تا الان من دخترم تو امتحان کتبی مشکل داره نمیتونه با تمرکز بخونه جواب بده شوهرم هم شدیداً با دارو مختلفه اصلا به خاطر این قضیه پروانش هم ادامه نداد 

کاملا با قرص دادن به بچه مخالفم ... طولانی مدت بشدت آسیب می‌زنه و وابسته می‌کنه بچه رو

من هم با این تفکر به بچم اسیب زدم .درحالیکه اگه سن کمتری به بچم میرسیدم شاید تا الان دارو قطع شده بود.

عوارض داروهایی که تحت نظر دکتر تجویز میشن خیلی کمتر از عوارض روحی ای هست که گریبانگیر این بچه ها تو سنین بلوغ و بزرگسالی میشه . 

میدونستین اکثر بچه های بیش فعال دارای عدم تمرکز ،نمیتونن تو درس موفق بشن ،یا توی یه کار دووم بیارن  و از این بابت چقدررررر فشار روشونه ؟ چقدر برچسب تنبلی ، سر به هوایی ، بیخیالی بهشون میخوره؟ دوستی یه گروه برام فرستاد که همگی مشکل بیش فعالی دارن و من بعد شنیدن حرفاشون متوجه شدم راه درست رو انتخاب کردم.😊

چه روشی

لورتا نورو فیدبک  جدیدترین روش نوروفیدبک هست یه مقدار هزینه ش بالاست ولی بازم خدارو شکر برای پسر من که تاثیر داشته

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که مدعی اگر نکند رحم خدا بکند ....