2777
2789
عنوان

کیا خیلی کمبود محبت از شوهر دارن ..💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 112 پست
حرف شما درسته ولی خب خیانت هیچ توجیهی نداره نه برای مرد نه برای زن مردها یا به دست مادر تربیت میشن ...

بنطر من ی مرد باید از بچگی یاد بگیره محبت کردن رو 

توی بزرگی هر چقدر بگی فایده نداره اصلا یکی دو روز عالی میشه باز خودشه بعدش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم عزیزم سخته میدونم .از اول اینجوری بود؟

هی اولا یکم خوب تر بود 

ولی رفته رفته داره افتضاه میشه 

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
بنطر من ی مرد باید از بچگی یاد بگیره محبت کردن رو  توی بزرگی هر چقدر بگی فایده نداره اصلا یکی ...

اره منم دوتا پسر دارم هیچ وقت مثل باباشون بارشون نمیارم ک یکی دیگ مثل من باشه 

بنطر من ی مرد باید از بچگی یاد بگیره محبت کردن رو  توی بزرگی هر چقدر بگی فایده نداره اصلا یکی ...

دقیقا برای همینه که میگن رفتار پدر و مادر رو بچه تاثیر داره مثلا پسری که ببینه پدرش به مادرش محبت میکنه و دختری که ببینه مادرش به پدرش احترام میذاره اینا خود به خود تربیت میشن

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
اره دقیقا اگه عاشق یه نفر باشی واقعا صفر تا صدشو میفهمی شوهر منم بی ذوق مغرور عصبی ..... فقط ب چشم ...

اره دقیقا 

یادمه با دوست شوهرم رفته بودیم بیرون 

بعد موقع سفارش دوست شوهرم ازش پرسید برا خانومت  دنده سفارش بدم یا بدون استخون شوهرم بعد از ۷سال نمی‌دونست من چی دلم دوسدارم 

نمیشه داااد بزنی بگی لنتی زود باش بگو دوست دارررررم بگو میمیرم برات  از دهن شوهرم نشنوم از دهن ...

انقد دیگ بی فایدس ادم دیگ کم میاره دیگ قلب و مغزش نمی خواد 

اره دقیقا اگه عاشق یه نفر باشی واقعا صفر تا صدشو میفهمی شوهر منم بی ذوق مغرور عصبی ..... فقط ب چشم ...

مغرور و عصبی و بی ذوقو خوب اومدی. آشپزی میکنم همه حیرت میکنن. یه ذره ذوق نمیکنه. 

دقیقا برای همینه که میگن رفتار پدر و مادر رو بچه تاثیر داره مثلا پسری که ببینه پدرش به مادرش محبت می ...

افرین 👏👏👏👏👏👏🌷🌷