2821
2789
بچه ها هرکس تواناییشو داره یک روز حداقل تو ماه رجب روزه بگیره که خیلی خیلی ثواب داره
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرهفته همین کار رو میکنم نازی جون. راضیم به رضای خدا. حتما که نباید حرم باشه نازی جان شماهم میتونی از هرجایی که هستی بخوای مهم دله.
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
انشالله که به زودی زود قسمتت میشه عزیزم
متن یکی از دوستان نی نی سایتی : من سنم بالا بود ، یه خانم سید گفته بودن هر روز این آیه رو یخونم " ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریتنا قره اعین و جعلنا للمتقین اماما " از توی قران میتونی ضمه و فتحه اش رو در بیاری. من از روزی که این آیه رو خوندم مرتب برام خواستگار میومد با اینکه سنم بالا بود. دایم این آیه رو میخوندم. توی قنوت نماز حتی. مرتب و دایم این ذکرو میگفتم. الانم خدا رو شکر ازدواج کردم .
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
خاطره جون🌷 من فقط یک چیز میدونم, اونم اینکه نباید دست روی دست نشت و منتظر "روزهای خوش آتی" موند. باید همین روزهای جاری خودمون, تبدیل به بهترین ها کنیم🌹
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
بچه ها مشهد زلزله اومد خیلی وحشتناک بود خیلی زیاد ما طبقه سومیم من خواب بودم. همش تو هول و ولاییم هی پس لرزه میاد. خدایا خودت شهر ضامن آهو رو حفظ کن.