2777
2789
راحیل جونم فدات ان شالله
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
مهدیه عاشق این لباسام .اصن به درد شما لاغرای سیخی میخوره خدا کنه مام لاغر شیم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم لباسی که ایشالله واسه جشن نامزدی میپوشم http://s1.picofile.com/file/8282418800/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B1%DB%B1%DB%B2%DB%B5_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B2%DB%B4%DB%B5.jpg خودمم مثله همین لاغرو سیخم این لباس ماهه ماه
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
تیناجون لباست خیلی شیکه بخصوص دامنش ایشالا با شادی واسه عشقت بپوشیش الراز جون لباس تو هم خعلی خوشگله ایشالا مبارکت باشه
قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
مهدیه جون اگه رفتی حرم از طرف من سلام بده. من دلخوشم به سلامی که جوابش واجبه! از طرف منم نماز یا زیارت عاشورا یا هر چیزی که اون لحظه حسش بیشتر بود بخون. حتی اگه شده یه صلوات! خیلی خیلی خوشحال و امیدوارم میکنه این کارت مهدیه جون.من اردوی مشهد دانشگاه رو ثبت نام کردم چون خیلی دل شکسته بودم یه حسی ته دلم میگفت حتما اسمم تو قرعه کشی درمیاد ولی در نیومد و قسمت نشد من بیام مشهد! خیلی دلم شکست ولی خب حتما خیر همین بوده. دعام کن مهدیه جون !
🌹🌹🌹از مهربون بودن آدما سوء استفاده نکنید. شاید مهربونی تمام هویت یه فرده. هویت آدما رو ازشون نگیرید.🌹🌹🌹
فرشته بانو نگاهت زیباست عزیزم
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
راحیل و الزار خیلی ممنون دوست جوناااا نازی و همه بچه هایی که گفتین توی حرم دعاتون کنم اسماتون رو یادداشت کردم انشالله هر دفعه هرچقدر که وقت بود واسه چندتاتون نماز میخونم
زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم
🍀🌹
برایت آرزوهای ساده می‌کنم؛

آرزو می‌کنم شب‌ها خواب‌های خوب ببینی و صبح‌ها سر حوصله ملافه‌های سفید را مرتب کنی، پنجره اتاقت را باز کنی و هنگامی که چایت را می‌نوشی آفتاب روی گونه‌ات بنشیند.

آرزو می‌کنم به کسی که دوستش داری بگویی، دوستت دارم .
آرزو می‌کنم کتاب‌های خوب بخوانی،
آهنگ‌های خوب گوش کنی،
عطرهای خوب ببویی،
با آدم‌های خوب حرف بزنی
و فراموش نکنی که هیچ وقت دیر نیست بودن چیزی که دوست داری باشی .🌹
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
سوال: برای فراموش کردن رابطه قبلی چیکار کنم ؟ چون یاد و خاطره هاش خیلی توی ذهنمه و نمیتونم به کس دیگه ایی فکر کنم . 🍁🍁🍁 جواب : هر شب موقع خواب چشماتو ببند دو ثانیه چهره اون پسر رو ببین 1 2 بعد سیاهش کن، سیااااه سیاه و این تصویر سیاه رو از ذهنت ببر بیرون توی اون فیلمی که داری توی ذهنت میبینی به سمت آسمان هر چی داری نگاهش میکنی کوچیک و کوچیکتر بشه تا یه نقطه شد بعد اون نقطه رو روشن و سفید مثل یه نور در نظر بگیر که به سمت تو میاد و هر چی به سمت تو میاد بزرگ و بزرگتر میشه جوری که همه ی ذهنت رو سفیدی میگیره چند دقیقه به این نور خیره شو ... و دوباره تکرار میکنی این تصویر رو تا خوابت ببره به طور میانگین سه هفته طول میکشه تا اون فرد از ذهن شما خارج بشه
دوستان تو این تاپیک یکی از بچه ها زحمت کشیده سخنرانیهای دکتر فرهنگ خلاصه و تایپ کرده اگر دوست داشتید بخونید یا اگر خواستید میارمشون اینجا مجدد و کم کم کپی میکنم ( البته فعلا ک وسط گامهای الراز هستیم شاید قاطی کنید http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=848123&PageNumber=1
سلام بچه هاصبحتون بخیر یاسمین جونم خیلی دوستت دارم