2777
2789
جوان نرمال که روی پای خودش وایسته

تکرار می کنم
جوان نرمال در اون سن نه ماشبن داره نه خونه
.همین که شغل خوب و باثبات داره خیلیه
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول اینکه پسر مثبت باشه بعدم اینکه کشکه مادیات مهم نیست مادیات باید باشه اما پسری در سن 23 همین که ثبات داره شغلش پس بالقوه و بالفعل آینده خوبی هم داره
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
تیناجونم اول که تولددددت مبارک 💕😘🌷
در مورد این خواستگار بنظرم روش فکر کن ببین اخلاق و اعتقاد چیز مهمیه باعث می شه طرف چهارچوب اخلاقی داشته باشه که از نظر من مهمترین ایتم برای زندگی سالمه مال بعدا هم بدست میاد یا ممکنه باشد و از بین بره زوم نکن رو این مساله و بهش فکر کن
چشم
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
۲۳شدم
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
سلام بچه ها چه تاپیک‌خوبی دارین
من ۲۶ سالمه خواستگار ندارم،یکی دومورد هم که میان گاهی اصلا مناسب نیستن نه اینکه من سخت بگیرم،مثلا طرف فقط بخاطر ظاهر اومده بخاطر زیبایی و اندام هی دم از اینا میزنه خب معلومه که اینده زندگی با همچین ادمی چیه یا اینکه طرف بیکاره و پشتوانه خانوادگی هم نداره،
من اگر ازکسی خوشم بیاد و به دلم بشینه مادیات زیاد برام مهم‌نیس ولی وقتی طرف به دلم نمیشینه گیر میدم به وضع مالیش
بچه ها من بشدت اعتماد بنفسم پایینه دلم یه شوهر خوب میخاد ولی ته دلم خودمو لایق نمیدونم
از طرفی تو بهترین دانشگاها درس خوندم و زحمت کشیدم ظاهر خوبی هم دارم ولی اعتماد بنفس ندارم ،یه چیزی هم که هست ما اصلا تو اشنا و فامیل پسر خوب نداریم،برای همینم حس میکنم ازدواج خوبی نمیکنم و مجرد بمونم بهتره چون بهرحال خواستگار از همین دوست و اشنا میاد دیگه بیشتر...و یه چیز دیگه اینکه الان پسرا دنبال دخترای پولدارن بیشتر متاسفانه... من چیکار کنم؟خیلی ناامیدم،سنمم داره زیاد میشه،دورو اطرافم زیادن دخترایی که ظاهر خوبی نداشتن شرایطشونم در حد من بوده ولی ازدواج خوبی کردن با کسی که شغل خوب داره یاموقعیت خوب و‌حتی ظاهرش هم سرتره ولی من هیچ ادم مناسبی جلو‌نمیاد بهم پیشنهاد بده
لی لی اولین خواستگارمن اصلاخوب نبود ولی بعدی هاشدن مهندس وبعدی هاش فوق لیسانس بود وتوی دادگستری کارمی کرد اوضاع بهترمیشه نگران نباش
بچه ها چیکار کنم؟درنظر بگیرید که من هیچ اشنا و فامیل خوبی ندارم همه سطح سواد کم و ادمای جالبی نیستن،یعنی اگر خواستگار خوب بخواد بیاد باید غریبه باشه که اونم شانسیه کاملا که کی سر راه ادم قرار بگیره حالا من چیکار کنم؟از آسمون باید بیفته یکی برام