2777
2789
همه امکانات تحصیل نداشتن اما دلیل نمیشه انسان بدی باشن یادمه یه دوستی داشتم اونقدر برادراش و دارایی پدرش تعریف می کرد بعدش فهمیدم عروس بزرگشون دختر همکار مامانمه میگفت دخترم تو پول ثروت غرق شده چند روز پیش با نامزدم حرف می زدم نامزدم تو کار صنعت و کارخونه اس گفتم فلانی ها می شناسی گفت پدرشون فوت شده پسرها هم معتاد گفت یه پسرشون اسمش هم گفت زندانه اعدام خورده گفتم نه اونا نیستن گفت بآور کن همون ها هستن ببین چه روزی افتادن شب اومدم خونه از مامانم پرسبدم مامان دختر همکارت چه خبر گقت دخترش طلاق گرفته اصلا ظاهر زندگی ها باطن زندگیتون نکنید نه پول خوشبختی میاره نه تحصیلات ت زمانی که حرف هم نفهمیم خوشبختی محاله اون موقع آرزو می کنید تو یه اتاق زندگی کتم شوهرم برا خودم باشه
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
همه چی درکنارهم من که قانع نیستم. نظرمن تحصیلات وخانواده هست . نظردخترخاله هام پول وخونه وماشین . بچه هاتوکل کردم به خدا برای دلم خیلی دعاکنیدخیلی محتاج دعاهای شماهستمدعاکنید راه راست روانتخاب کنم ونلغزم.
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان یه پیرهن از شماها مثلا زباد پاره کردم فقط فریب ظاهر زندگی دیگران نخورید باطن زندگیتون خراب کنخ به زندگیتون اهمیت بدین با هیچ کس مقیاسه نکنید زهر هست برا زندگی
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
من مشکلات زیاد داشتم اما میدونم خیلی صبورم خیلی زیادی امیدوارم وخیلی ام قوی هستم . توکل کردم ب خدا اگه ازعشقم جداشدم ازدفعه ی قبل عاشقترم میکنه
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
بچه ها این تاپیک بخونید مخصوصا مشدی کاظم جونم ببین مشدی من درکت می کنم ولی کسی که خودِخودت بخواهد این چیزها اصلا به چشمش نمیاد و امیدورام خدا به همه ما بهترین بده بهتر از خودمون 😘
وای تینا من هم دقیقا مثل تو هستم جالبه دیروز صمیمی ترین دوستم گفت تو بلند پروازی! اما من بعد از این دوتا تاپیک پر از اعتماد به خدا شدم مطمئنم ارزوهای من هر قدر هم بزرگ باشه برای خدا یک اشاره است
دختر مشدی کاظم جون من کامل میفهمم چی میگی،من خودمم مامانم هپاتیت داشته و فوت شده بابامم الان تازه پیوند کلیه زده و تو خونست و بخاطر دیابت ک داره خونه نشین شده،الان هرکی میاد خواستگاری تا میفهمه مامان بابام شرایطشون اینجوری بوده،میگن حتما دختره هم مریضه،باور کن خودم با چشمای خودم دیدم ک خانواده ای ک کامل راضی ب وصلت من با پسرشون بودن تا شرایط زندگیم رو فهمیدن جا زدن،بعضی چیزا دست خود آدم نیست ولی کاش مردم این مسائل رو بفهمن ک مرگ و زندگی،شفا و مریضی دست خداست من خودم رو سپردم دست خدا،مطمئنم هنوز قسمتم نبوده شما هم خودتو بسپار دست خودش تا بهترینها برات رقم بخوره
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
فرانک جون منم مادرم بیماریش ناعلاج بود خیلی هابخاطرمادرم حرف زدن که خوشحالم روزاول فهمیدم ورد کردم انقدرامتیازهای مثبت دارم که این برام عارنیست بیماری روخدامیده توکلتم به همون خداباشه. خاطره جون بلندپروازی نیست اون خدا محدودیت نداره برای کسی خدایی ک انقدر قدرت داره می تونه هرکاری کنه خواسته ی من براش خنده داره پس چرامحدودکنم خودمو؟
دوستان هر کی تو زندگیش یه مشکلی داره. دوستان خوشگلم تا خدا هست دیگه هیچ غمی نیست. خداروشکر کن فرانک جون هر چند الان مشکلات داری و اونا میرن .تو دختری هستی که زیر سایه پدر مادرت بزرگ شدی زندگی میکنی. تو جانمعه ای الان که داریم.سالم و خانواده دار این مهمه .
میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
تینا جان اگه هم کفوت باشه و در حدت باشه، به نظر من باید بهش فرصت داد تا آشنایی بیشتری به وجود بیاد.
🌹🌹🌹از مهربون بودن آدما سوء استفاده نکنید. شاید مهربونی تمام هویت یه فرده. هویت آدما رو ازشون نگیرید.🌹🌹🌹