اين چند روزه ب مرگ فكر ميكنم حالم بد ميشه بدنم سست ميشه نميتونم تصور كنم ي روزي منم بميرمو از عزيزام جدا بشم يا اينكه هر چي برا زندگيم تلاش ميكنم ي روز تموم ميشه بخودم ميگم كاش بدنيا نمي اومدم تا اين حس رو تجربه نكنم خيلي اذيت ميشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افسردگی ندارم دوست دارم اون ارامشی که ازش میگن روتجربه کنم و به خدا نزدیکتر بشم
دخترم کوچیکه نمیخوام بی مادر بشه
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
خب چرا از مرگ میترسی؟مثلا خودم چون اعمال خوبی ندادم از مردن هم میترسم.ولی امیدوارم خدا هم دستمو بگیر ...
من خدارو عبادت ميكنم نماز و روزمو قرانمو ميخونم ختم ميكنم ولي نميدونم چرا البته از خدا نميترسم فقط از تموم شدن ميترسم حس ميكنم تو اين مدت يجورايي وابسته اين دنيا شدم