2777
2789
عنوان

مرگ

186 بازدید | 30 پست

اين چند روزه ب مرگ فكر ميكنم حالم بد ميشه بدنم سست ميشه نميتونم تصور كنم ي روزي منم بميرمو از عزيزام جدا بشم يا اينكه هر چي برا زندگيم تلاش ميكنم ي روز تموم ميشه بخودم ميگم كاش بدنيا نمي اومدم تا اين حس رو تجربه نكنم خيلي اذيت ميشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق مرگم😍

منم عاشق مرگم ازاعمالم میترسم ولی

افسردگی ندارم دوست دارم اون ارامشی که ازش میگن رو‌تجربه کنم و به خدا نزدیکتر بشم 

دخترم کوچیکه نمیخوام بی مادر بشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

تا زنده ای زندگی کن.انقدر خوب زندگی کن که اون دنیات هم زیبا باشه.مرگ،از بین رفتن نیست.رفتن به یه دنی ...

برام سخته خيلي سخته باورش نميدونم چرا بايد تر سن 18سالگيم بجاي خوشي انقد روحيم داغون بشه 

منم عاشق مرگم ازاعمالم میترسم ولی افسردگی ندارم دوست دارم اون ارامشی که ازش میگن رو‌تجربه کنم و به ...

منم گناهکارم ولی کار ثواب هم داشتم... 

توهم ثواب جمع کن خیالت راحت باشه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
من اعتقادات مذهبی ندارم، ولی مطمئنم که با مرگ تموم نمیشیم

بله درسته من يسري اعتقادات دارم ولي ب اين فكر ميكنم اگه بكيرم تو اون دنيا بازم خونوادم باهام هستن خيلي دوسشون دارم دور شدن ازشون برام سخته 

خب چرا از مرگ میترسی؟مثلا خودم چون اعمال خوبی ندادم از مردن هم میترسم.ولی امیدوارم خدا هم دستمو بگیر ...

من خدارو عبادت ميكنم نماز و روزمو قرانمو ميخونم ختم ميكنم ولي نميدونم چرا البته از خدا نميترسم فقط از تموم شدن ميترسم حس ميكنم تو اين مدت يجورايي وابسته اين دنيا شدم 

بله درسته من يسري اعتقادات دارم ولي ب اين فكر ميكنم اگه بكيرم تو اون دنيا بازم خونوادم باهام هستن خي ...

هستن، نگران نباش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...