2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم خودت بهتر میدونی لوزه داری یا سابقه آلرژی داری هیچ کدوم رو نداری سرما خوردی اونها رو بخور بادکش بنداز کتف و کل پشتت فقط روی ستون فقرات ننداز پشتت رو روغن مالی کن دوساعت بخواب بدنت نرم نرم میشه 

سلامتی و خوشبختی دخترم

اسی من کنار زبونم و بغل زبونم ی مدت درد میگرفت شدید،خیلی رفتن دکتر و سیتی و سونو وازمایشدادم. گفتن بخاطر اینکه ی مدت زیاد پشت هم سرما خوردم وانفولانزا و کرونا گرفتم غدد لنفاویم متورم شده بود و دلیل دیگه اینکه چون انتی بیوتیک زیاد مصرف کرده بودم.خطرناک نیست ولی برو دکتر، دندون عقل نداری؟ 

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم

طبق تجربه خودم میگم منم همینطور بودم ومدام انتی بیوتیک میخوردم وذره ای دردش نمیوفتاد بعدش رفتم دکتر فهمیدم الرژی دارم والان دوساله که تا به هر چیزی الرژی داشته باشم اینطورمیشم ودر دشم خیلی وحشتناکه

اسی من کنار زبونم و بغل زبونم ی مدت درد میگرفت شدید،خیلی رفتن دکتر و سیتی و سونو وازمایشدادم. گفتن ب ...

من دندونا عقلمو کشیدم دیگه فقط یدونه سمت راست دارم

اتفاقا من پارسال عفونت لوزه کردم آنتی خوردم خوب شدم این درد مبهم موند باهام کم شد باز الان بیشتر شده اما دیگه ورمی چیزی ندارم اخیرا آنتی هم خیلی خوردم اول فروردین ۲نوع آنتی بیوتیک پزشک زنان داده بود تموم شد کلا پارسال خیلی آنتی بیوتیک خوردم،مال اونه؟چه دکتر باید برم؟ی درد مبهمه گاهی هم تیر میکشه😞

طبق تجربه خودم میگم منم همینطور بودم ومدام انتی بیوتیک میخوردم وذره ای دردش نمیوفتاد بعدش رفتم دکتر ...

ااا،منم آلرژی دارم🙁

سینوزیتم دارم

دردش خیلی آزار میده شدید نیست که آدمو درگیر کنه ولی ی درد عجیبیه به گوش میزنه گاهی به فک میزنه گاهی زیر زبونمه هزار بار رفتم تو آینه کل دهنمو چک کردم هیچی نیست حتی ی ورم نیست 

وای منم به این درد دچارم ۴ هفته پیش سرما خوردم الان یه طرف زبونم جوری زخمه که نمیتونم اب دهنمم قورت ...

ن من زخم ندارم هیچی نیست قورت دادنم دردی حس نمیکنم فقط ی درد مبهمی هست