2777
2789
این کسی که من باهاش در ارتباطم تازه خدمتش تموم شده و داره کار میکنه و به گفته خودش ی سالی طول میکشه ...

زندگی شماست و به غیر از خودتون و خانوادتون به هیچ کسی ربط نداره ولی همه چیز با صبر درست میشه صبر کنید شاید تو یه سال نظرتون عوض شد ..برا شما شاید صد ها فرصت بهتر و مناسبتر  در آینده پیش بیاد.. ولی قسمت رو هر کاری کنید تغییر نمیکنه 

یه مرد خسته از دنیا 
زندگی شماست و به غیر از خودتون و خانوادتون به هیچ کسی ربط نداره ولی همه چیز با صبر درست میشه صبر کنی ...

علاقه رو چیکار کنم پس! کسایی که کنارهم حالشون خوبه حتی تو بدترین موقعیتا باز کنار همن.... 

به پشت سر نگاه نکن☠️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه رو چیکار کنم پس! کسایی که کنارهم حالشون خوبه حتی تو بدترین موقعیتا باز کنار همن.... 

منم حرف اول و اخر رو همون اول گفتم زندگی شماست به جز خودتون خانوادتون به هیچ احدی ربطی نداره حتی فامیل درجه یک اگه واقعا حس میکنی باهاش خوشبختی و پدر و مادرت هم باهات همراهن شک نکن.به حرف خاله و عمه و همسایه و دوست گوش نده ...فقط پدر و مادر قبول کنن کافیه چون هیچ کسی تو دنیا تا وقتی زنده ای به اندازه پدر و مادرت خوبیت رو نمیخوان 

یه مرد خسته از دنیا 
منم حرف اول و اخر رو همون اول گفتم زندگی شماست به جز خودتون خانوادتون به هیچ احدی ربطی نداره حتی فام ...

شما طرز فکر خانواده من رو نمیدونید و نمیدونید تحت چه فشاری هستم منم ترجیح میدم سکوت کنم 

به پشت سر نگاه نکن☠️
شما طرز فکر خانواده من رو نمیدونید و نمیدونید تحت چه فشاری هستم منم ترجیح میدم سکوت کنم 

من نمیتونم خودمو جای شما بزارم ولی اگه بودم حداقل این موضوع رو چند ماه پیش خودم نگه میداشتم تا اوضاع رو به راه بشه ..بعدش هم خدا بزرگه 

یه مرد خسته از دنیا