داییم۲۲سالگی ازدواج کرد پشیمون شد .نمیزاره کسی ازدواج کنه میگه زوده
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
خب ادم داریم تا ادم،خیلیا هستن هفتاد سالشونه اما هنوز رفتاراشون خامه. یکی ام بیست سالشه رفتارش پختس& ...
منم نخواستم به کسی توهین کنم ..فقط نظرم رو دادم ..عرف جامعه الان یه جورایی این سنین رو طبیعی میدونه ..یه زمانی دخترا اگه تا قبل ۱۶سال ازدواج نمیکردن میگفتن ترشیده شده چون عرف اون زمان اونجوری بوده ..مادر من ۱۴سالکی ازدواج کرده و برادر بزرگم رو ۱۶سالگی بدنیا اورده ..پدرم هم ۱۸سالش بوده که ازدواج کرده
من ۱۸ ازدواج کردم..به نظرم زوده چون خیلی سریع میری زیر بار مسئولیت و خونه پدر که هستی از خیلی چیزا ادم خبر نداره و همسرمم اون موقع ۲۴ سالش بود..الان که ازش میپرسم برات زود نبود؟ میگه نه خیلیم راضیم ولی برای خانوما یکم سخت تره ولی اگه ادم ازدواجی هستی..خیلی سختت نمیشه
منم نگفتم شما توهین کردید!! الان سن مهم نیست دیگه. مهم اینه میتونی مسئولیت ی زندگی رو تو این سن به ع ...
الان پسرا درسشون تموم نشه معمولا دنبال کار نمیرن خونه باباشون زندگی میکنن پس نمیتونن زندگی رو اداره کنن ..حداقل چند سالی طول میکشه که پول جمع کنن یا اینکه ارثیه بهشون برسه خودتون حساب کنید تو چه سنی به این هدف میرسن ..زمان قدیم یعنی زمان پدرای ما طرف چند کلاس درس میخوند میگفتن برو سرکار تا برات زن بگیریم الان به نظرت کمتر از فوق لیسانس قانع میشن