2777
2789
عنوان

دلم بدجوری خونه:)

629 بازدید | 43 پست

باشوهرم درحال جداشدن هستیم....

چندماهه اقدام کردم چون دست به زن داره وتنوعی مصرف میکنه اعتیاد داره واینکه خیلی بهم فحش میداد وبی اعتماد بود بهم پیش خانوادش همه باهم بهم میگفتن این بچه ازمانیست ازمایش میگیریم وفلان اخرشم خودشون خراب شدن فقط....ماجراش زیاده بیخیال......

حق طلاق دارم مادر بیچارم از اولش زیاد اعتماد به این بشر نداشت واسه همین گفت اگه این یدونه حقوبهش ندی نمیزارم....اما مراحل طلاق بازم زیادن...واینکه بخاطر بچم صبرکردم نمیخوام نقطه ضعف بیوفته دستش که میترسم وفلان بخواد با بچم اذیتم کنه....شیرخوارس...دیوونه وار وابستشم حتی یه ثانیه هم فکر دادنش به مغزم خطور نمیکنه اما اعصاب ناجورم روی شیردهیم تاثیر میگذاره....

نمیدونم چکار کنم راحت تر خلاص بشم توی ازمایش روز عقدمون قبل ازمایش اونقدر مایعات خورده بود یه چندروز دست نزده بود ازمایش نشون نداده بود من بعدا فهمیدم... الانم بخوام ازمایش بگیرم اونقدر پست ودقل باز هست باز قایمش کنه...تازه امروزم عروسمون با داداشم داشتن یواشکی حرف میزدن پچ پچ میکردن....رد شدنی اسم شوهرمو شنیدم چون فهمیدم راجب اونه یه گوشه وایستادم ببینم چخبر شده....همه حرفاشونو نشنیدم چون میدونستن حالم بدمیشه پیشه خودم حرف نمیزدن...فقط یه قسمتشو شنیدم که چندروزه همه جور زنارو سوار ماشینش میکنه و..... دیگه نگم براتون....تازشم اگه از کثافت بپرسی قایم میکنه....همین چندروز پیش بایه شماره دیگه کلی پیام داده بود التماسم کرده بود عوضی..... خدا ازش نگذره....خیلیییییی به گریم انداختن اون وخانواده ی پستش اما ادعا هم دارن....ازشون نمیگذرم....خیلیی حالم بده....الان دارم به صورت بچم ومامانم نگاه میکنم که خوابن....بچم خیلیی معصومه...مامانمم خیلی خستس این روزا خیلی ناتوان شده....نمیدونم ازاعصابه یااینکه زندگی زود داره ضعیفش میکنه....صورتش خیلی عوض شده.... بدنش سست وضعیف....حتی راه رفتن های اون زن قوی که الگوم بود لنگون شده دارم باز گریه میکنم خیلییی حالم بده نمیتونم تحمل کنم.....:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر یه آدم میتونه پست باشه که با آینده ی یه نفر به این راحتی بازی کنه 

یکی نیست بگه زن گرفتنت واسه چی بود؟  میرفتی دنبال همون کثافت کاری هات 

قوی باش عزیزم 

بچه ات از بابا شانس نداشت تو بشو الگوی بچه ات 

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

خدا بهت صبر بده طلاق بگیری بچه تا ۷ سالگی پیش خودته درضمن اگه ثابت بشه که معتاده اصلا بچه رو به اون نمیدن غصه نخور اصلا ایشالا درست میشه روزای سخت میگذره

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

میگذره جونم از خودش بخواه🍃❤️

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

منم خانواده شوهرم مدام در تلاشن که هر جور شده منو شوهرمو از هم جدا کنن همش از من  بدگویی میکنن پیش شوهرم بهم کلی توهین میکنن علاوه براینا تازه بچم سقط  شده و از دستش دادم😭😭💔💔💔

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋