اون نمیدونه تو چند ساعت در روز بهش فکر میکنی . . . یا چندبار عکساشو نگاه میکنی و ته دلت قربون صدقش میری حتی نمیدونه تو گاهی یواشکی عکساشو از رو صفحه گوشیت میبوسی اون شاید فقط بدونه که عاشقشی امّا از این جزئیات قشنگِ دیوونگیت خبر نداره... کاش بدونه تو داری دوست داشتنِ اون آدمو هر لحظه و هر روز زندگی میکنی ☕️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک سوم عشقمو فقط بهش نشون دادم، اما نشون نمیدادم بهتر بود بعداز اینهمه وقت هنوزم دوسش دارم هنوزم نگرانشم منتظرشم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
توروخدا بازندگیاتون این کارو نکنین من آنقدر عاشق بودم طوری که کل معلمان مدرسه عالمو آدم میدونستم فامیل خانوادهجون هم بودیم و بهمن رسیدیم الان ۶سال می سگ پشیمونم الانم میخواین طلاق بگیریم