2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

351 بازدید | 19 پست

دوستان سلام امروز فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده داخل گوشیش با یه دختر حرف زده از روز اول عروسی میدونستم دوسم نداره اما فکر میکردم خیاله اما بعدا فهمیدم از خانوادش که به اجبار  با من ازدواج کرده با اصرار خانوادش میدونستم نه محبتی نه عشقی نه توجهی نه دوست داشتنی هیچی هیچی اذیت آزار کتک و من تموم این مدت عاشقش بودم حالم خیلی بده چیکار کنم خدایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین منو هرچقدر بیعتی دنبالش نادیده می‌گیرد اون چطوری دایورت میکنه توهم کن انگار هیت کاراش برات بی اهمیت باشه به خودت حسااابی برس و سرگرم باش میبینی چطوری میفته دنبالت یه جورایی عاشق خودت کن تما آویزونش نباش که هب بگی اینجوری کردی اونجوری کردی.... 

من نمیدونستم دوسم نداره تا دقیقا سه ساعت بعد از عقد توی ماشین عروس یهم گفت دوست ندارم گفت این شوخی میکنه اما بعد کم کم زمان رفت جلو فهمیدم راست میگه و من عاشق بودم چیکار کنم😭😭😭😭😭

چی بگم حتی نمیخواد یه ثانیه با من حرف بزنه یه کلمه باهاش مبگم میخواد منو پرت کنه بیرون دارم دیونه می ...

بیا تا بهت بگم چیکار کنی

اینجا نمیشه بیا شخصی

البته اگه واقعا میخوای ادبش کنی