maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3341 عنوان هدیه روز معلم 152 بازدید | 10 پست عزیزانی که دانشجوی تکمیلات تکمیلی هستید آیا برای روز معلم به استاد راهنما هدیه میدید؟ 1402/02/09 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negar1010 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 24327 اخی نه که کور میکنه خودش خخخخخ همش کار خود دانشجوها خخخ میخای بخری بزار بعد دفاعت
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3341 کلا روز معلم رو برای اساتید دانشگاه هم به حساب میارید؟ تبریک میگید؟
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3341 اخی نه که کور میکنه خودش خخخخخ همش کار خود دانشجوها خخخ میخای بخری بزار بعد دفاعت 😂😂😂 اخه واسم سواله مخصوصا اینکه رابطه دانشجو با استاد خوب باشه و استاد خیلی خوبی باشه
negar1010 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 24327 😂😂😂 اخه واسم سواله مخصوصا اینکه رابطه دانشجو با استاد خوب باشه و استاد خیلی خوبی باشه همین استاد خوب فردا اگر موقع فارع تحصیلی و مقاله اسمش اول ننویسی ببین جه کارا نمیکنه🤣🤣
arezo_fr عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 263 نه، من که هیچ سالی نخریدم، راستش ندیدم دانشجوهای دیگم بخرن، نمیخواد بخری ولش کن، موقع دفاع باید کلی هزینه براشون خرج کنی، کافیه همون
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3341 همین استاد خوب فردا اگر موقع فارع تحصیلی و مقاله اسمش اول ننویسی ببین جه کارا نمیکنه🤣🤣 اره میدونم درست میگی اما چون دوره لیسانس اصلا این صحبتها نیست اما تو ارشد و دکتری موضوع فرق دارهمرسی عزیزم 🌹🌹
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3341 نه، من که هیچ سالی نخریدم، راستش ندیدم دانشجوهای دیگم بخرن، نمیخواد بخری ولش کن، موقع دفاع باید کلی ... مرسی عزیز دلم 🌹 تبریک چی؟ احساس میکنم اساتید شاید خوششون نیاد از تبریک روز معلم حالا نمیدونم واقعا
arezo_fr عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 263 مرسی عزیز دلم 🌹 تبریک چی؟ احساس میکنم اساتید شاید خوششون نیاد از تبریک روز معلم حالا نمیدونم واقعا بله تبریک که عالیه، قطعا هم خوشحال میشن. ما تو گروه کلاسمون تبریک میفرستیم براشون. به نظرت باید برای استاد راهنمام تبریک بفرستم؟
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3341 بله تبریک که عالیه، قطعا هم خوشحال میشن. ما تو گروه کلاسمون تبریک میفرستیم براشون. به ... منظورم استاد راهنما هست اتفاقا که مستقیم تبریک باید گفت؟ کلا تبریک و هدیه برای استاد راهنمااستاد راهنما اگه حضوری ببینیمش که تبریک خشک و خالی به نظرم زیاد جالب نیست مگر اینکه پیام بدیم اینطوری بهترهنظرت چیه؟
arezo_fr عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 263 منظورم استاد راهنما هست اتفاقا که مستقیم تبریک باید گفت؟ کلا تبریک و هدیه برای استاد راهنما استاد ر ... کلا هدیه ی روز معلم تو دانشگاه خیلی مرسوم نیست، منم خیلی استادم تاپ و عالی نیست و خیلی حق استادی به گردنم نداره. به خاطر همین رغبتی ندارم برای هدیه خریدن، همون تو گروهمون یه تبریک براش میفرستم و تگش میکنم.