توروخدا دعا کنید ختم به خیر بشه و سایه ش از زندگیم بره
توروخدا دعا کنید خدا آبرومو حفظ کنه و فرصت دوباره بده
چیزی ثابت نشه گردنم
توروخدا
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
۹۹ درصد از اتفاقایی که نگرانشون هستیم اصلا اتفاق نمیوفتن به خدا اعتماد کن و ازش بخواه ...
الهیییی آمییین
خدا ازتون راضی باشه