2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیم ساعت قبلش قطره استا ...هیچی عزیزم فردا هرکاری داری بزار کنار بچه هر وقت خوابید بخواب از عصر تبش میره بالا حتما پاشویه کن با آب ولرم و یکم نمک توش و یه فلاسک چای هم بزار کنارت که نخوابی اصلا شیاف ۱۲۵ تو خونه حتما داشته باش ..نترس ولی مراقب باش فقط یک شبه 

معمولا یه مقدار تب رو همه دارن حالا یکی سنگیتر یکی سبکتر اگه تب کرد بهش استامینوفن بده و با گلاب پا ...

آخی چقد سخته واکسن زدن به خصوص واسه اونایی که بچه ی اولشونه 

ممنون خواهر از راهنماییت

نیم ساعت قبلش قطره استا ...هیچی عزیزم فردا هرکاری داری بزار کنار بچه هر وقت خوابید بخواب از عصر تبش ...

هیچ وقت قبلش استا ندید خودمم این اشتباه میکردم اما یکی از بستگان همسرم دور از بچها مادرش استا قبل اینکه بره واکسن داد و نگو بچه از قبل تب داشته و واکسن زد متاسفانه حالش بد شد 

استامینوفن رو همون تو بهداشت یا اومدی خونه بده تبش معاینه بسه  و بعد واکسن زده بشه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
اسم شیاف ۱۲۵ هست؟

استامینوفن ۱۲۵ اگه دیدی نمیتونی کنترل کنی نصفشو بزار ...البته من احتمالا رو میگما هول نکن من بچه اولم افتضاح بود ولی پسر دومم خیلی بهتر بود و زیاد تب نکرد استا رو قبل واکسن بده هر ۴ ساعت تا میتونی هم شیر بده تا دمای بدنش کنترل شه

هیچ وقت قبلش استا ندید خودمم این اشتباه میکردم اما یکی از بستگان همسرم دور از بچها مادرش استا قبل ای ...

خوب اون مادر خودش گیج بوده ..مگه میشه آدم نفهمه بچش تب داره یا مریضه ..کلا بچه مریض و واکسن نمیزنن که