2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون من دیوونم؟

210 بازدید | 14 پست

ی بچه ۵ساله دارم،خیلی شیطونه،اصلاااااااحرف گوش نمیده،مثلامیگم مامان اینکارو نکن اونکارو بکن کارخودشومیکنه،همه جوره بهش رسیدیم،محبتم خیلی بهش میکنیم،خونمو همیشه بهم ریخته داره،گاهااعصبی میشم یکی میزنم روپاش،امروز میبینم رفت تو گلخونه ک داخل خونه هست وجایی هم نداره ک اب بره جیش کردم.مخم دود کردگرفتم بدکتکش زدم.خودم عذاب وژدان دارم.اما دیگ نمیدونم باهاش چ برخوردی داشته باشم.خودم حس میکنم خل شدم ودیوونه.بنظرتون بااین بچه چ بایدکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بعضی وقتا مادر واقعا نمیکشه 

تو خودت خواستی مادر بشی 

پاش بمون 

هیچ وقت کتکش نزن بزرگ بشه آسیب روحی میبینه 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچست و داره بچگی میکنه... شما هم باید نسبت به خیلی چیزا بی خیال بشی و تلاش کنی که مهربون باشی... چون اگر میخوای بچت حرفتو گوش کنه فقط با ابزار مهربونی میتونی اینکارو کنی وگرنه همیشه همین آش و همین کاسه است...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شما اول خودتو اصلاح کن بعد به فکر تربیت بچه باش...

بچه‌ای که خودت به این دنیا دعوت کردی رو کتک نزن.

اشتباه و شیطنت مال بچه‌هاس...خصوصا تا هفت سال‌.‌..

چطور یه موجود بی‌پناه رو می‌زنی؟می‌دونی چقدر دنیاش تاریک میشه؟معلومه اینطوری لجبازتر میشه...

برای تربیتش هم از روان‌شناس کودک کمک بگیر

بچت رو توی شیطونی هایی که به خودش و دیگران آسیب نمیزنه آزاد بزار ... آدمی که در کودکی آزادانه بازی کرده باشه در بزرگسالی انسان سالم تری هست ....

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
2790
2778
2791
2779
2792