2777
2789

سلام بچه ها 

من هم اتاقیام اصلا مذهبی نیستن

دوست پسر دارن و ..

قبلا نماز میخوندن الان اصلا نمیخونن 

خیلی اهل درس نیستن و بیشتر تو فکر پسر و ازدواج هستن

ولی نمیتونم اتاقم عوض کنم چیکار کنم تو این محیط؟ 

راهنمایی و مشورت میدین ک بهم تو اتاق خوش بگذره و رابطه خوب بگیرم؟

آدمی نیستم ک ب عقاید بقیه کار داشته‌ باشم ولی چون کلا دغدغه های متفاوت دارن باهام خب خیلی حرف مشترک ندارم دوست داشتم تو اتاق خیلییی صمیمی باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته حق با شماست

الان متاسفانه آدمایی مثل شما در اقلیت شدن،

منم همینجوری دغدغه های همه خیلی با من متفاوته

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
خودتو و اعتقاداتتو دوست داری ازشون فاصله بگیر کبوت. با کبوتر باز باباز بخوای همراهشون باشی مثل خودشو ...

اخه عزیزم من تجربه بد خوابگاه داشتم. که از اینا خیلی بدتر بودن

مثلا از لحاظ رفتاری اخلاقی کلا پشت همه حرف میزدن

بد طینت بودن 

میترسم عوض کنم جای بدی گیرم بیاد. اینا باز نمیشه گف هم اتاقی های بدی هستن نه.

کاملا معمولی ان فقط خب دغدغه ها کلا فرق داره

درسته حق با شماست الان متاسفانه آدمایی مثل شما در اقلیت شدن، منم همینجوری دغدغه های همه خیلی با من ...

سخت میگذره

دوست مذهبی هم تو خوابگاه پیدا نمیکنم متاسفانه 🤦🏼‍♀️

سخت میگذره دوست مذهبی هم تو خوابگاه پیدا نمیکنم متاسفانه 🤦🏼‍♀️

میگن تو آخر الزمان آدمای خوب تنها و در اقلیتن

اگه اینجوری نگاه کنین راحت تر براتون میگذره

امیدوارم یه خوبش سر راهتون قرار بگیره که نخواین با هرکسی دوستی کنین چون آدمی به کیش دوستش

از امام زمان کمک بگیرین.❤

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

سخته اینطوری.  بیشتر کتابخونه بمون و به درست برس. تو خوابگاه هم فیلمای اسکار گرفته ببینین و راجع بهش صحبت کنین. بازی های فکری هم میتونین با هم بازی کنید. مثلا کهربا بازی کنید😊 اونا هم خیلی تو فاز رفیق بازی نباشن براشون بهتره. 

میگن تو آخر الزمان آدمای خوب تنها و در اقلیتن اگه اینجوری نگاه کنین راحت تر براتون میگذره امیدوارم ...

به شهیدا تازگی دارم توسل میکنم

اصلا تمرکز مطالعه و درس ندارم :"(

به شهیدا تازگی دارم توسل میکنم اصلا تمرکز مطالعه و درس ندارم :"(

وای عاشق شهدام❤

انشاءالله موفق باشین 

سخت میگذره دوست مذهبی هم تو خوابگاه پیدا نمیکنم متاسفانه 🤦🏼‍♀️

کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم رو بگیرین براشون بخونن. اگه نمازخون بودن و حالا نمیخونن بازم خیلی امیدوارم که دوباره نمازخون بشن. تاپیکهای منم همشون امیدبخشن. تاپیک مهر و رحمت واسعه الهی در نماز و سوره حمد هم دو حدیث خیلی شیرین و امیدبخش درباره نمازه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام