2821
2789
عنوان

کنکور

151 بازدید | 13 پست

دوستان من میخوام زیستو شیمی رو بالا ۶۰ بزنم فیزیکمم برسونم ۵۰ یا ریاضی 

چ کنمممم تو این تایم به نظرتون میشه ارزوی پدر و مادرم براورده بشه کسی میشناسین بتونه کمکم کنه خیلی نیاز دارم به یکی که اگاهی داره و تجربه داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سطحت چطوره

ببین زیست تموم شده ۷۰ درصد مطالب فقط نمیدونم رو تست چطور پیادش کنم ولی حلش میکنم اینو 

شیمی خوبه تقریبا ولی هیچی نخوندم اصن فقط دوازدهم بلدم و نصف دهم تقریبا یازدهم مرور نیاز دارم از پارسال 

فیزیک دهمم تموم شد دوازدهمم برا نهایی باید بخونم 

ریاضیمم تقریبا ۲۰ میزنم اینو اصلا کار نکردم ولی میرسونمش به ۳۵ 

مثلا دندان یا داروعه مشهد یا شهر های دیگه مثل یزد و تبریز و اینا میخوام 

بهرحال از الان جدی تر ادامه بدی از خیلیا جلوتری

تمام توانت رو بذار

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
بهرحال از الان جدی تر ادامه بدی از خیلیا جلوتری تمام توانت رو بذار

چشم خیلی میترسم همش میگم تو تلاشتو بکن بقیش با خدا ولی باز ته دلم نگرانم دلم میخواد بابام بم افتخار کنه خودم حالم خوب باشه ...

ببین زیست تموم شده ۷۰ درصد مطالب فقط نمیدونم رو تست چطور پیادش کنم ولی حلش میکنم اینو  شیمی خو ...

به نظرم توی این مدت بیشتر سعی کن شیمی رو خوب جمع بندی کنی و تست بزنی زیستم باید همینطور تست بزن زیاد و تورق سریع انجام بده دبیرمون پسرش پزشکی قبول شده بود میگفت نزدیکای کنکورش ۲۷ بار زیست رو مرور کرد

ب نظرم اگ تستای کنکور سال های اخیر رو نزدی شروع کن به زدنشون و تحیلیل درستشون چون امکان تکرار همیشه هست

به نظرم توی این مدت بیشتر سعی کن شیمی رو خوب جمع بندی کنی و تست بزنی زیستم باید همینطور تست بزن زیاد ...

مرسی ممنونم برای ریاضی یا فیزیک چ کنم دوازدهم دو فصلشو حذف کنم یا کل دوازدهم حذف کنم بجاش ۱۱ و ۱۰ رو بخونم؟؟

مرسی ممنونم برای ریاضی یا فیزیک چ کنم دوازدهم دو فصلشو حذف کنم یا کل دوازدهم حذف کنم بجاش ۱۱ و ۱۰ رو ...

نه دوازدهم رو حذف نکن چون حجم سوالایی ک از دوازدهم میاد تقریبا مساوی دهم یازدهمه و سعی کن واسه امتحان نهایی ها ک میخونی خوب ریاضی فیزیک دوازدهم رو بخونی تست هم در کنارش بزن سعی کن نمراتتم خوب باشه به هرحال ۴۰ درصد کنکور چیز کمی نیس  اگر میخوای حذف کنی درسایی رو حذف کن ک حائز اهمیت نیستن

نه دوازدهم رو حذف نکن چون حجم سوالایی ک از دوازدهم میاد تقریبا مساوی دهم یازدهمه و سعی کن واسه امتحا ...

اخه مثلا فیزیک دوازدهم فصل ۱ و ۲ خیلی مسئله های سخت و طولانی میدن 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792