2777
2789
عنوان

خیلی زود دیرمیشه

121 بازدید | 7 پست

به همدیگه سر بزنید خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنین دیر میشه لابلای کار و زندگی و دنبال پول دویدناتون یه کمی به اطرافیانتون توجه کنید شاید این آخرین بار باشه...

باورکنین حسرت یه چیزایی بعد رفتن آدما دیوونه میکنه آدمو که فکرشم نمیکنین اگه کسی ازتون دلخوره ازش حلالیت بطلبین اگه دل شکوندین دلشونو بدست بیارین 

باورکنین که وقت کمه خیلی کمه... زیرخاک آنتن نمیده ها

حرفای کلیشه ای نمیزنم خودم تجربشو دارم

یه روز داشتم میرفتم خونمون خونه مادرشوهرم که کنار خونه ماست خواهرشوهرم اومده بود خونه مادرش رومو کج کردم اونم خیلی سرد ردشد و رفت داخل خونه من خودمو زدم به ندیدن بخاطر یسری حرفای بچگونه و اون آخرین بار بود و اون دیگه رفت فکر کردن به آخرین باری که دیدمش داره منو خفه میکنه کار بدی کردم خیلی بد کردم الانم پشیمونی من فایده نداره کاش اون روز با گرمی باهاش برخورد میکردم ببخشید حرفام تلخ بود ولی یه تلنگر لازمه همیشه 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حرفاتون واقعا درست عزیزم ارزش نداره بخوایم دل بشکنیم زخم زبون بزنیم دروغ بگیم با ابروی کسی بازی کنیم در کل حق ناس کنیم واقعا ارزش نداره ما که نمیدونیم تا کی هستیم و میدونیمم که ی روزی میریم پس بهتر دست پر بریم ❤️

حرفاتون واقعا درست عزیزم ارزش نداره بخوایم دل بشکنیم زخم زبون بزنیم دروغ بگیم با ابروی کسی بازی کنیم ...

فداتون بشم

کاملا درسته دنیا ارزش نداره...

همه  چیز یه روز تموم میشه خاطراته که میمونه هممون یه قاب عکس میشیم کنج دیوار مهم اینه آدم خوبی باشیم نام نیک از هرچیزی بالاتره

فداتون بشم کاملا درسته دنیا ارزش نداره... همه  چیز یه روز تموم میشه خاطراته که میمونه هممون ی ...

دقیقا کاملا حرفاتونو قبول دارم ای کاش که بتونیم حق ناس نکنیم و قضاوت نکنیم پ دل نشکنیم ممنون از تلنگرتون التماس دعای فروان مهربونم 

دقیقا کاملا حرفاتونو قبول دارم ای کاش که بتونیم حق ناس نکنیم و قضاوت نکنیم پ دل نشکنیم ممنون از تلنگ ...

فدای شما

دقیقا همینطوره اینا از هرچیزی مهم تره بنظرم حق الناس

خدا میگه از هرچیزی میگذرم جز حق الناس 

قربونتون بشم عزیزم بنده ای گنهکار بیش نیستم در درگاه بارک تعالی  ولی براتون طلب خیروخوشی از پروردگار دارم

برای منم اگر میشه با قلب پاکتون دعا کنین که خیلی نیازمند دعا هستم

زنده باشین و پیروز 🙏🏻🌹

فدای شما دقیقا همینطوره اینا از هرچیزی مهم تره بنظرم حق الناس خدا میگه از هرچیزی میگذرم جز حق النا ...

عزیزه دلید اگه قابل باشم حتما 

از خدا میخوام به اون چیزی که توی قلب و دلتون برسید و همیشه موفق موید باشید❤️