2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاش خوبه اخه دوستام ماهی ۱ میلیون باباهاشون بهشون میده و منم هسم🥲🙂❤️‍🩹

درسته عزیزم ولی به اینم فک کن که بعضی پدرا حتی تو خرج خونه و خورد و خوراکم میمونن خدایی نکرده

در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی🌹🌹
درسته عزیزم ولی به اینم فک کن که بعضی پدرا حتی تو خرج خونه و خورد و خوراکم میمونن خدایی نکرده

اره اینم هست ، نمیدونم چرا باید همیشه پایین تر از خودمونا ببینیم ک اروم بشیم و بالا تز از خودمونا نبینیم😂🙂❤️‍🩹

اره اینم هست ، نمیدونم چرا باید همیشه پایین تر از خودمونا ببینیم ک اروم بشیم و بالا تز از خودمونا نب ...

عزیزم چون این کار واسه آرامش ذهنمونه و اینکه شاکر خدا باشیم🌹

عزیزم چون این کار واسه آرامش ذهنمونه و اینکه شاکر خدا باشیم🌹

اره ولی با همین کار و ب دلیل آرامش داشتن ذهن از خیلی چیزا عقب موندیم بنظرم ....

من ک چن روزیه خدا را قبول ندارم دیگ متاسفانه🙂

اره ولی با همین کار و ب دلیل آرامش داشتن ذهن از خیلی چیزا عقب موندیم بنظرم .... من ک چن رو ...

قبول دارم حرفتو اما بعضی وقتها ما نمیتونیم شرایطو تغییر واقعا دست ما نیست.ما باید ذهنمون آرامش داشته باشه قوی بشیم تا بالاخره اوضاع رو اونجوری کنیم که میخوایم.اگه خودمونو با دیگران مقایسه کنیم کاری جز از بین بردن آرامشون نکردیم عزیزم

میشه بپرسم چرا این چند روز اتفاقی افتاده که به این نتیجه رسیدی؟

قبول دارم حرفتو اما بعضی وقتها ما نمیتونیم شرایطو تغییر واقعا دست ما نیست.ما باید ذهنمون آرامش داشته ...

اره ، قبلا خدا را قبول داشتم و گاهی اوقات نماز ها ما میخوندم ولی اصلا خدایی وجود نداره و ما همه یکی ک نیس و وجود نداره را داریم میپرستیم ، حالا تعلیق میشم این حرفا را میزنم😂🥲

اره ، قبلا خدا را قبول داشتم و گاهی اوقات نماز ها ما میخوندم ولی اصلا خدایی وجود نداره و ما همه یکی ...

یه استاد داشتم یه حرف قشنگی میزد میگف کاری به اعتقادات شما ندارم اما اگه به این جهان و نظمش به درخت به خورشید به آسمون و از همه مهم تر به خودتون دقت کنید و فکر کنید میبینید که قطعا همه اینها آفریننده ای دارن و نمیتونستن به خودی خودشون به وجود بیان.این همه نظم و شگفتی تو بدن ما قطعا کار یه افریننده توانا و ماهره.راجبش بیشتر فکر کن عزیزم

یه استاد داشتم یه حرف قشنگی میزد میگف کاری به اعتقادات شما ندارم اما اگه به این جهان و نظمش به درخت ...

اره درست میگی ولی من از مشکلات و بدبختی هایی ک خدا میفرسه خسته شدم .

تا کی میخواد امتحان کنه ؟ مگ ما برگه امتحانی هستیم؟

اره درست میگی ولی من از مشکلات و بدبختی هایی ک خدا میفرسه خسته شدم . تا کی میخواد امتحان کنه ؟ مگ م ...

درست میگی همه تو زندگیشون دردسر دارن مشکلات همه جا هست.هر خانواده ای به یه شکلی درگیر مشکلاتی هست.

اما بیا همیشه امیدوار باشیم بالاخره این سختی ها تموم میشن مطمئن باش یه روزی دست از سرمون برمیدارن.قوی باش و امیدوار❤