2777
2789
عنوان

دعوا با مادر

586 بازدید | 21 پست

بچه ها شماهم دوران مجردی با مادرتون دعوا داشتید؟من مجردم زیاد با مامانم دعوا میکنم پدرو مادرم خیلی زیاد باهم دعوا داشتن و دارن سر این از دوتاشون متنفرشدم ولی چون پدرم همش بیرونه با مامانم زیاد دعوا داریم هیچ حس خوبی بهش ندارم مثل دشمنم نگاش میکنم اینقد ازش بدم میاد منتظرم بهونم تا باهاش دعوا کنم مخصوصا اینکه سرش تو بچگیم به خودم خیلی آسیب زدم ایناهم بیشتر یادم میاد متنفرم میشم  موهام تا کمرم بود سر لجبازی باهاش کوتاهش کردم 😑الان اونقدر احمق نیستم اینکارارو نمیکنم ولی خییلی ازش متنفرم نمیدونم  چجوری این مشکل قراره حل بشه روان شناسم کمکی نمیکنه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازدواج کن اونوقت میوفتی به پای مامانت...نمی‌دونم چرا اینجوریه عروس میشی تازه مامانت رو درک میکنی بدبختیاشو غذا گذاشتن مدیر خونه بودن تا کردن با سگ اخلاقیای شوهر و جمع و جور کردن بچه ها و آروم کردن خودت به دست خودت....شنیدن زخم زبون ها

My wedding date  ticker   is 

من به حدی رسیدم که هر شب خدا و هزار پیامبر رو قسم میدم مواظب مامانم باشه ولی بازم همش نگرانم دور از جونش اتفاقی نیوفته واسش..

در حالی که قبل ازدواج کلا کات بودیم خخخ

My wedding date  ticker   is 

به خدا مادر بودن خیلی سخته

من نمیگم همه ی مادرها فرشته اند و اخلاق بد ندارن 

دارن صد در صد دارن

ولی بچه بزرگ کردن خیلیییی سخته 

اینجوری نگو به حرمت سختی هایی که برات کشیده نگو

بالاخره خودت ازدواج میکنی میری و مادر میشی اون موقع حرفم میفهمی

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

دوران نوجوونی هام آره خیلی با دوستام وقت میگذروندم خوشش نمیومد ولی الان نه  آخه سر کوتاه کردن ...

خدای من .من گفتم سر اون ازش بدم میاد؟گفتم اینقد ازش بدم میومد لجبازی میکردم و به خودم آسیب میرسوندم یکیش هم اون بود

2827
2791
2779
2792