2821
2789
عنوان

کراش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 32 پست
از دست این فامیل های دور   فقط بلدن کراش باشن    

امضات😂😐

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه خیلی وقته خوشم ازش میاد مخصوصا بعضی وقتا فک میکنم از کراش گذشته عاشقش شدم😐

بحاطر سن گوهیه ک توش قرار داری😐

منم همسنتم و بعضی وقتا همچین احساسای مذخرفی ب سرم میزنه..ولی سعی میکنم سرکوبشون کنم چون میدونم اصن چیز جالبی نیس رابطه

😁چرا

آستین واسش بالا بزنی؟😅

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
زنداداش پیدا کنم🤣

😂😂

از دست این فامیل های دور   فقط بلدن کراش باشن    

فامیلای نزدیک چی😐😂

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
فامیلای نزدیک چی😐😂

نه اصلا🤣فقط دورا خوشگلن لعنتییی هااا😭😭

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
نه اصلا🤣فقط دورا خوشگلن لعنتییی هااا😭😭

فامیل دورای شما فامیل نزدیکای مان😭🤣

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
فامیل دورای شما فامیل نزدیکای مان😭🤣

🤣🤣🤣😭😭😭خوشبحالت

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
🤣🤣🤣😭😭😭خوشبحالت

😂😂😂😭اتفاقا بده هی جلو چشامن، لاشی هم هستن نمیشه عاشقشون شد😭🤣😞

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792