2777
2789
عنوان

کراش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 32 پست
از دست این فامیل های دور   فقط بلدن کراش باشن    

امضات😂😐

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه خیلی وقته خوشم ازش میاد مخصوصا بعضی وقتا فک میکنم از کراش گذشته عاشقش شدم😐

بحاطر سن گوهیه ک توش قرار داری😐

منم همسنتم و بعضی وقتا همچین احساسای مذخرفی ب سرم میزنه..ولی سعی میکنم سرکوبشون کنم چون میدونم اصن چیز جالبی نیس رابطه

😁چرا

آستین واسش بالا بزنی؟😅

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
زنداداش پیدا کنم🤣

😂😂

از دست این فامیل های دور   فقط بلدن کراش باشن    

فامیلای نزدیک چی😐😂

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
فامیلای نزدیک چی😐😂

نه اصلا🤣فقط دورا خوشگلن لعنتییی هااا😭😭

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
نه اصلا🤣فقط دورا خوشگلن لعنتییی هااا😭😭

فامیل دورای شما فامیل نزدیکای مان😭🤣

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
فامیل دورای شما فامیل نزدیکای مان😭🤣

🤣🤣🤣😭😭😭خوشبحالت

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
🤣🤣🤣😭😭😭خوشبحالت

😂😂😂😭اتفاقا بده هی جلو چشامن، لاشی هم هستن نمیشه عاشقشون شد😭🤣😞