2777
2789
عنوان

کمک 🙂

121 بازدید | 19 پست

داستان از این قراره که من با یکی تو رابطه ام خیلی همو دوست داریم ولی متاسفانه اون قصد مهاجرت داره بخاطر همین قضیه بابام راضی نیست و میگه اگه میخوای ازدواج کنی با پسر عموت ازدواج کن! 

بگین چیکار کنم من😭😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هوف هیچوقت کسایی که جلوی ازدواج عاشقارو میگیرن درک نکردم 

راه حل هم فقط صحبت صحبت صحبت برای راضی کردن پدرت

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
دوستت داشت ک میموند دوسش داشتی ک باهاش میرفتی بیخیالش

تحلیل جالبی بود 👍 

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

نمیدونم اگه تو رو دوست داشت مهاجرت نمی‌کرد خیلی سخته پدر مادر ها پا رو احساس آدم میذارن و دوست دارن ...

این ارزوشه میگه اگه بابات بزاره اول عقد کنیم بعد باهم بریم 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز