2821
2789
عنوان

اوتیسم چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 95 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فقط شنیدم این بچه ها خیلی باهوش هستن اگه درست آموزش ببینن . ولی اجتماعی نیستن .

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
اسم دیگه اتیسم در خودماندگی هست یعنی بچه با دنیای بیرون نمیتونه ارتباط برقرار کنه حتی ارتباط چشمی&nb ...

وای چرا اطلاعات غلط میدی خب بگو یادم نیست دیگه 😄 هم درد متوجه میشن هم عمرشون مثل ادم عادیه 

اسم دیگه اتیسم در خودماندگی هست یعنی بچه با دنیای بیرون نمیتونه ارتباط برقرار کنه حتی ارتباط چشمی&nb ...

نه.  بنظرم اشتباه گفتید . فوت نمیکنن.  اتفاقا خیلی هم با احساس و دارای تمام حس ها هم هستند . پسر همسایه داداشم اینا اوتیسمه.  خیلی مهربونه و لی متاسفانه فوق‌العاده بیش فعاله 

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔

اهان  یعنی ساده بخایم بگیم یه بیماری لاعلاج مادرزادیه که کودکان را درگیر میکنه و به بزرگسالی نمیرسن و میمیرن؟

وای چرا اطلاعات غلط میدی خب بگو یادم نیست دیگه 😄 هم درد متوجه میشن هم عمرشون مثل ادم عادیه 

عزیزم من فوق لیسانس روانشناسی دارم از دانشگاه دولتی 

من در مورد خفیف صحبت نکردم 

در حالت شدید دیده شده حتی بچه میسوزه اما درد متوجه نمیشه 

شما اطلاع نداری لطفا نظر نده