2777
2789
عنوان

چکار کنم

65 بازدید | 12 پست

با دوستم محل کارمون یه جاست هرروز میرم دنبالش میبرمش باهم میریم سرکار یه روز باهاش درد و دل کردم راجب مشکلاتم حالا ازون روز یجورایی انگار مسخرم میکنه باهاش چکار کنم  الان چند ماهه هرروز میبرم و میارمش الان اون داره منو مسخره میکنه چکار باید همچین ادمی بکنم

باید محترمانه متوجه بشه داره اشتباه می کنه و شما دردودل رو پیش آدم مطمئن یا مشاور ببر 

زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع جاى مى گيرد نه در دل هاى متكبر. خداوند متعال، تواضع را وسيله عقل و تكبر را وسيله جهل قرار داده است.🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بهش بفهمونم

یک داستان براش تعریف کن که توی اون داستان متوجه بشه کارش اشتباه اینجوری ازت ناراحت نمیشه و گوش هم میده 

زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع جاى مى گيرد نه در دل هاى متكبر. خداوند متعال، تواضع را وسيله عقل و تكبر را وسيله جهل قرار داده است.🌹🌹
چه داستانی  داستان بیشتر موجب خنده نمیشه؟

نه خیلی جدی ... یک داستان از گوگل سرچ کن با موضوع سواستفاده گر یا تمسخر کنند و ... سعی من جذاب تعریفش کنی 

نه خیلی جدی ... یک داستان از گوگل سرچ کن با موضوع سواستفاده گر یا تمسخر کنند و ... سعی من جذاب تعریف ...

اخه من راجب افکار خودکشیم‌باهاش حرف زدم یه مدت خیلی درگیرش بودم داشتم‌اونو براش میگفتم اونم خودش اتفاقا درگیر همین مشکله نمیدونم برا چی باید مسخره کنه اصلا

اخه من راجب افکار خودکشیم‌باهاش حرف زدم یه مدت خیلی درگیرش بودم داشتم‌اونو براش میگفتم اونم خودش اتف ...

بعضی ها اینجوری هستند با این کار لذت می برن یا شاید هم قصدش شوخی چون باهات احساس راحتی می کنه ولی داره ناراحتت می کنه 

خودش اخه سوژه های بیشتری برا مسخره شدن داره

اره ولی خب احتمالا قصدش شوخی شما این کاری رو که گفتم انجام بدید إن شاء الله متوجه میشه اگر نشد رک بهش بگید کارش ناراحتتون‌ می کنه ... و دردودل هاتون رو با آدم مطمئن انجام بدید یا مشاور 

اره ولی خب احتمالا قصدش شوخی شما این کاری رو که گفتم انجام بدید إن شاء الله متوجه میشه اگر نشد رک به ...

من خیلی وقت بود حتی با خانوادم درد و دل نکرده بودم این خودش باهام درد و دل کرد منم نمیدونم چم شد یهو احساسی شدم ریختم بیرون 

من خیلی وقت بود حتی با خانوادم درد و دل نکرده بودم این خودش باهام درد و دل کرد منم نمیدونم چم شد یهو ...

اشکال نداره الان هم چیزی نشده قابل حل هست خودتون رو اذیت نکنید بخاطر این موضوع