خودم تو فروشگاه داشتم خیلی با پرستیژ رد میشدم بسته کاندومو برداشته بودم روشو میخوندم بعد خب کنار اسپری ها و بادی اسپلشا بود اصلااا حواسم نبود فک کردم عطر جیبی ای چیزیه اخه تو کارتن بود وایییی یه پسره کنارم بود بدبخت از خنده سرخ شده بود اون دوست گاومم همرام بود دوید رفت تو ماشین یهو غیبش زد منم علجله کردم داشتم میرفتم شاراپپپ حواسم نبود خوردم ب سبدا اصن یه وضعیااا خدا سر دشمنمم نیاره😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶♀️
یه بار بچه بودم با خودکار برا خودم ریش و سیبیل درست کرده بودم اخه خیلی دوست داشتم 😂 بعد یکی در زد . یادم نبود صورتم چطوریه رفتم در باز کردم . طرف بدجور نگاه میکرد و یه لبخند ملیحی زده بعد که اومدم تو تازه یادم افتاد صورتم چطوریه
قرار بر این شد من هنزفری بزنم بچها از بیرون برسونن
اقا مراقب داشت میوومد سمتم
هول شدم دکمشو زدم
اهنگ ساسی بلند پخش میشد
پسره جلویی مرده بود از خنده
صدای خنده خدا را میشنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨ برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏. به نام خدای رنگین کمان 💐 صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤