2777
2789

تحقیق چی چ درسی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ادبی بگو  ممنون میشم تا ببینم چی هست

یه کتاب ضرب المثل خوندم راجع به ریشه ضرب المثل ها توضیح میداد اسم کتابش ضرب المثل ها بود یکی از قصه هاش رو میگم خود کرده را تدبیر نیست میگن یه روز یه غول بیابونی بوده تو صحرا مدام می چرخیده چشمش به مغازه یه آسیابان می خوره می ره داخل آسیابان تعجب می کنه میگه تو کی هستی؟ اینجا چیکار می کنی؟ غول میگه من خودم هستم تو کی هستی ؟آسیابان میگه منم خودم هستم بعد از اون روز به بعد این غول مدام می افته دنبال آسیابان و هر کاری می کنه رو تکرار می کنه آسیابان هم از دستش کلافه میشه میره پیش یکی از دوستانش که خیلی عاقله تا ازش راهنمایی بخواد اونم بهش یه راهکار میده آسیابان هم خیلی خوشحال فردا میره نقشه رو عملی کنه یه تشت رو پر آب می کنه میزاره جلوی خودش یه تشت هم پر از نفت می کنه میزاره جایی که همیشه غول میشینه یه بسته کبریت میزاره جلوی خودش یه دونه هم جلوی غول تا می بیننه غول نزدیک میشه آب ها رو خودش می ماله غول هم میاد همین کار رو می کنه ولی بجاش نفت رو خودش می ماله همون موقع آسیابان یه کبریت بر میداره و روشن می کنه  میزاره رو لباسش اما چون لباسش خیسه نمی سوزه بعد غول هم همین کار رو می کنه اما چون تنش آغشته به نفت بوده فوری آتیش میگیره غول هایی که اطراف اونجا بودند میگن چیشده چرا خودتو آتیش زدی؟غول هم میگه خودم که آتیش نزدم خودم آتیش زد (منظورش از خودم دوم آسیابان بود)اون ها هم میگن آخه این بلا چرا سر خودت آوردی؟ غول به گریه می افته دوباره همون جمله رو تکرار می کنه غول های دیگه بسوز که خود کرده را تدبیر نیست و غول سوخت و خاکستر شد