2777
2789

خانواده.

نه درسم بده نه مشکلی دارم نه جلفم نه....

مردم آرزوشونه دختری مثل من داشته باشن حسرت میخورن

اونوقت من همش تخریب میشم 

فردا امتحان زیست دارم کامل نخوندم رفتم به کسایی که فقط اسمشون خانوادس گفتم به جای تشویق که برو بخون آره میتونی کلی تخریبم کردن مقایسم کردن و چیزای بدتر از این

به ولله اگه برمیگشتن میگفتن آقا تو که همرو بیست گرفتی تا الان اینم پاشو برو بخون الان تموم کرده بودم 

لعنت به این زندگی من لعنت به هر که هست 

حرفم بزنی میگن واسه خودت میخونی اینم جوابشونه

ی دلم میگه ول کن نخونم هر چی شد به جهنم

ی دلمم میگه برم بخونم بیخیالشون شم اما زمان کمه بخونمم کامل نمیشم ، میشم؟

لعنت به این زندگیی که من دارم

تو این سن حق من نیست انقدر گریه و خستگی

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من علاوه بر خانواده بد

باعث شدن کسی که المپیاد ریاضی و زیست تو استان اول شد الان معدلش بشه شونزده از معدل بیست رسیدم به این دست و دلم به درس نمیره ساعت ها فقط اشک میریزم هر چی خوردم از خانواده بوده مخصوصا پدر 

بلند شو برو درستو بخون که مثل من نشی منم اولش مثل او شدم که بعداز مشکل بزرگتر شد و از درس فاصله گرفتم 

گوه تو این درسا و نظام اموزشی و کنکور ک ریدن به بهترین سالای زندگی ماها

:) از اولشم گفتم ما بچگی نکردیم از همون اول پیر شدیم

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

حقیقتا یه جایی تو زندگی هست که میفهمی هیچکس هیچکس از تو نیست تنهاهستی و باید خودت خودتو نجات بدی!

الان تو رسیدی به اون نقطه!

آره اگر خانواده حمایت کنن تو هرچیزی خوبه اما حالا که نمیکنن فکرکن نیستن نشنو نبین 

ببین دلت چی میخواد ببین عقلت چی میگه ببین برای آیندهدات چیکارکنی بهتره بدون اینکه خواست خانوادتو درنظر بگیری

خانواده های بسیار بد در دنیا زیاده خیلی خودت رو اذیت نکن اینا که گفتی از نظر من خیلی بد نیست پاشو برو درست رو بخون و خدا را شکر کن که اسیرخانواده های بسیار بد نیفتادی 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا