2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

726 بازدید | 29 پست

ماخانواده تقریباخوشگلی هستیم.داداش بزرگ من خیلی خوشگل هست.وخواهرشوهرم خیلی دوسش داره اماهروقت ازش تعریف میکنه جلوی شوهرم یه جوری بهم میفهونه که فقط ایشون خوشگله...حتی شوهرم منوتحسین میکنه ایشون گاردمیگیره.امشب هم دقیقاهمینکاروکرد..جلوی شوهرم اینطورمیکنه انرژی منفی میگیرم.خیلی حالم بده.الان خونشونم بنظرتون چه عکس العملی نشون بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نظرش اینه دیگه

حالا به نظر شوهرت شما خشگلی

قرار نیست به نظر همه خشگل باشی

من خثدم میدونم معمولی ام ولی هرجا بریم شوهرم میگه خشگلتر از تو،تو این جمع نیست

حالا بقیه قطعا اینطور فکر نمیکنن

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
خب نظرش اینه دیگه حالا به نظر شوهرت شما خشگلی قرار نیست به نظر همه خشگل باشی من خثدم میدونم معمول ...

ولی بقیه نبایدبخان به شوهرت ثابت کنن که شمامعمولیی ایشون دقیقاهمین کارومیکنن...

من به این حرفا اهمیت نمیدم ک بخوام تبدیلش کنم به نشخوار فکری ک باعث بشه نتونم فضا رو تحمل کنم.. 

اولا با کسی ک سعی داره سطح منو‌ پایین بیاره  رفت آمدم رو کم میکنم.. 

دوما زیبایی چیز اکتسابی نیس ک روش انقد حساس باشیم 

سوما حرف مردم براتون مهم نباشه

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
شما که قرار نیست اونو بگیرید برای داداشتون، بذار بگه تا خسته بشه

اون همسن مادرماست.خب ازاینکه همش میخادبه شوهرم ثابت کنه که خانمت زشته حالم بده...همیشه هم به شوهرم میگه زن ذلیل.جوریه که شوهرم جرات نداره ازمن تعریف کنه بس که ایشون گاردمیگیرن

الان پریودم کلا خیلی روحیم حساسه.همینجوریم دلم میگیره

...اسی همش بخاطر بهم خوردن هورموناته ‌‌‌..اهمیت نده ‌..منم این زمان ها با موز روی جامیوه ای هم میجنگم که چراکج نگام میکنه ...لعنت به پریودی

یعنی آنقدر نظرش مهمه که بهم ریختی؟

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶