2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست

ولی دختره با این همه پول و طلا هنوووز شوهرش تلیاردره دیگه چی میخاد 😐🤣

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
آها آخه کنار عروس بود قیافشم معلوم نبود 

نه اون پدرش بود فکر کنم داماده کت و شلوار داره

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا دیده نمیشه نمیتونمم🤣🤣🤣🤣

اسی تالار کیانه؟؟؟

اونایی که باورشون نمیشه 

همین قبل عید شاگرد من تو همین استان باردار شد تو عقد 

سه ماهش بود نفهمیده بود 

سرکلاس من از پریود حرف زدم،یادش افتاد که پریود نشده،باز من بهش گفتم بی بی چک بگیر امتحان کن،فرداش اومد گفت دو تا خط افتاد 

دیگه مدرسه نیومد،بعد چند روز هم پیام داد که خانوم حامله  م و میخوان زود عروسی بگیرن برام...

حتی با خود من که باردارم هم هفته هست 

من خودم اهل تهرانم،اینا رو که میبینم تشتکم میپره واقعا

اسی تالار کیانه؟؟؟ اونایی که باورشون نمیشه  همین قبل عید شاگرد من تو همین استان باردار ...

نه تاج محله

اره واقعا باز الان برا بعضیا باورش سخته...

نه تاج محله اره واقعا باز الان برا بعضیا باورش سخته...

تاج محل نرفتم تا حالا 

گفتی پولدارن گفتم یا ایرانیانه یا کیان 

به خدا بغل خونه ما ارایشگاهه 

امروز داشتم از بیرون میومدم یه دختررررر بچهههههه رو ازش دراوردن که عروس بود 

رسماااااا فنج بود ... منم دهنم باز نگاه میکردم فقط

تاج محل نرفتم تا حالا  گفتی پولدارن گفتم یا ایرانیانه یا کیان  به خدا بغل خونه ما ...

نه خیلی پولدارن ولی تعجبه تاج محل گرفتن البته بدم نیس ولی خوب...

ایرانیان صدرصد بهتره با پولی که اینا دارن😂

نکنه همین بوده🤣

نه خیلی پولدارن ولی تعجبه تاج محل گرفتن البته بدم نیس ولی خوب... ایرانیان صدرصد بهتره با پولی که ای ...

احتمالا هول هولی شده 

اخه ایرانیان از چند ماه قبل پر میشه یرنامه هاش 

مخصوصا الان که فصل عروسیاش 

بعید هم نیست همین بوده😬😬

احتمالا هول هولی شده  اخه ایرانیان از چند ماه قبل پر میشه یرنامه هاش  مخصوصا الان که فصل ...

اره دیگه باید از چند ماه وقت بگیرن😂😂

ولی بازم خداکنه همینجوری خوشبخت باشن

وای خدا دیده نمیشه نمیتونمم🤣🤣🤣🤣

کاش لینک میفرستادی منم میدیدم این عروس کوچولورو

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
کاش لینک میفرستادی منم میدیدم این عروس کوچولورو

لینک هرکار میکنم میگه امکان پذیر نیست خوشگلم

لینک هرکار میکنم میگه امکان پذیر نیست خوشگلم

ای بابا🙃

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
منک هرچی تو این تاپیک جلوتر میرم چشام گنده ترمیشه،خدایا مگه میشه ی بچه بیوه بشه😐😐😐😐کاش همه این ح ...

دقیقا/:

هرلحظه بیش از پیش ناامید میشم🤷🏻‍♀️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
اره دیگه الان سالگرد شوهرشم دادن فک کنم ۱۳ سالشه الان 

فک کن بچه ای ک الان باید با اسباب بازیاش بازی کنه یا فکر مدرسش باشه سالگرد شوهرشم دادن//: ب کجا داریم میریم ما

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️