2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4785 بازدید | 226 پست
همین دیگه .تازه من میگفتم پشیمون میشه میگفتن نه بابا پسره پولداره تک عروسم هست چرا پشیمون بشه 🙃

مردم چشماشون فقط پول میبینه تو این زمونه نه عاقبت بخیری و اینده ی عروس و داماد

نمی‌دونم والا پس چجوری الان تو عروسیشونم؟😂

باهمون صیغه،یا اینکه از ۱۲بیشتره حداقل ۱۳و۱۴هست

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دارم از فضولی مینیدم عکس پلیز

وای وایسا من همین پهلو دیجیم زشته میفهمن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

خدایا حالا همسایمون عروسی داره دختره سال اخره دبیرستانه من همش میگم دختره مدرسه ایه،یعنی هنوز بچه ست

کاش قانونی بود زیر ۱۵حداقل عقد وصیغه غیرقانونی میشد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بابا سلفی بگیر گوشیو بگیر بالاتر کسی شک نمیکنه بعد خودتو کات کن

اخه خوشگلم همه پیشمن این اقوامای عروس چجوری  سلفی بگیرم میبنن که.ی چند تا گرفتم ولی خوب دیده نمیشه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
همه در انتظار دیدن کودک حامله شاد 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

وای تو جای من بودی چجوری میگرفتی؟

اوهوم ..همچین شادی میکردن تنها مهمونای ناراحتشون ما بودیم .

متاسفم

جهالت قرن بیست ویکم هست و تمومی نداره

تو تهران که ازاین خبرا نیست اصلا

خاله ها و عمه هام که متولد دهه سی وچهل بودند ۱۵ تا۲۰ سال عروس شدند سالها پیش اما

الان جوونامون پیر شدند و تن به ازدواج نمیدند

ازسن۲۸ تا۴۸ سال دختر مجرد تو فامیل داریم ودنبال درس وکارند و‌پول پس انداز کردن

بالاخره گنده شدن؟ من هنوزم منتظرم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

الان ۸۰ آن و ناراضی ام 😆😀

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣